Razumem te,nije prijatno kad te prave budalom ali gresis da radi za lepe pare. Bas zato sto radi za klikere,nema ni volje ni zelje da se trudi.Vidi ovako ja radim s ljudima i znam kako je raditi pogotovo s nepismenim ljudima koji ne znaju ni da se potpišu a, kamoli popune zahtev. Tu sam ja da im odradim i bukvalno im dam da se parafnu. Kad ja mogu može i ona i to za lepe novce radi. Nervira me što me pravi budalom i voza ko 🐒 da je odma ispravila kad sam se vratio nego se pravi pametna e zbog toga sam iznerviran
Razumem te,nije prijatno kad te prave budalom ali gresis da radi za lepe pare. Bas zato sto radi za klikere,nema ni volje ni zelje da se trudi.
Ja sam.shvatio da je prenosio iz mts-a, a ne iz globaltela.Globaltel je samo pripejd, logično.
u ovim situacijama je neverovatno da je uopste bitno sta je napisano, ko je napisao i da korisnik gubi vreme sa tim i nesto menja i ponovo podnosi. Za sve to bi morali biti odgovorni operateri i da sve 'greske' interno resavaju a ne da dave korisnike sa glupostima. Ne bi trebalo nista da se 'odbija' ako korisnik zeli da prenese broj. Takodje bilo kakvo gubljenje vremena u poslovnici gde oni nemaju kartice ili se ne zna da li je broj registrovan ili sta vec.Ja sam u sredu podneo zahtev u vrscu u a1. Pametnica napise da sam postpaid i naravno odbiju me iako sam se vratio i rekao joj. Sutradan odlazim isto kod nje i kao ne zna kako to da promeni. Odem do mts a oni tamo samo prodaju dopune i kartice za globaltel odakle je broj. Pozovem call centar i lepo kaže čovek da su zbog toga odbili zahtev ponovo odem u a1 i pametnica izmeni zahtev i konačno prihvate zahtev za prenos stigao sms. 25 ili 26 noću će biti izvršen prenos. Još se nećkam dal da je prijavim a1 za nesvestan rad u službi ili da je pustim. Čim sam video problem odma sam se vratio da to ispravi ne pravi se pametna 3 puta sam morao da idem. Na ivici sam da sročim mail
trebao si da sepozoves na zastarelost, posle godinu dana zastari, nece da im se svidi i vrv ce kao i lelekom da ti "oprosti dug" i neces moci nikakve benefite da imas kod njih, al barem nece ni zutu banku da vide od tebePrepaid sam, jer se sudim sa izvrsiteljem koji mi za osnovicu od 16 hiljada iz 2008 potrazuje 70.000 dinara za dug u Yettel-u
Naravno, do donosenja konacne presude lik moze da mi se pokaki u zivot blokadama racuna i svega ostalog, ali idem do kraja jer smatram da je ovo krsenje i onako nenormalnih sposobnosti koje su date izvrsiteljima (i to bez nadzornog tela, otprilike sami sebi odredjuju sta i kako mogu i to u 3 navrata preko ustava, smh kakav crni ustav ...)
Pitao Yettel - prepaid sam kod vas. Rado bih presao na postpaid, ako uzmete od izvrstelja dug nazad, i da vam platim ono sto sam vama duzan (plot twist je da ako potrazioc duga uzme dug nazad, SVE tarife izvrstelja postaju nepravosnazne i ne moze da ih naplati, eto to je jedina dobra stvar sa njima)
Yettel - nece.
Kakvi indijanci. A ovamo neznajuci za celu pricu, jednom dnevno mi salju promocije da predjem na postpaid ...
djes naso neo net na prepaid za 200 dinara?Trebao bi mi jedan savet.
U dilemi sam da li da koristim A1 pripejd neograničen internet za 200 RSD ili Yettel transit, gde za 2200 RSD mesečno dobijam 200 GB. Na sajtu A1 piše da je maksimalna brzina 10 Mbps, a kod Yettela 50 Mbps. Voleo bih da mi bez problema rade lap top i YouTube na televizoru istovremeno.
2000 je 10/10 welcome sim neograniceno net a brzina je limitirana 10mb down uptrebao si da sepozoves na zastarelost, posle godinu dana zastari, nece da im se svidi i vrv ce kao i lelekom da ti "oprosti dug" i neces moci nikakve benefite da imas kod njih, al barem nece ni zutu banku da vide od tebe
djes naso neo net na prepaid za 200 dinara?
Trebao bi mi jedan savet.
U dilemi sam da li da koristim A1 pripejd neograničen internet za 200 RSD ili Yettel transit, gde za 2200 RSD mesečno dobijam 200 GB. Na sajtu A1 piše da je maksimalna brzina 10 Mbps, a kod Yettela 50 Mbps. Voleo bih da mi bez problema rade lap top i YouTube na televizoru istovremeno.
trebao si da sepozoves na zastarelost, posle godinu dana zastari, nece da im se svidi i vrv ce kao i lelekom da ti "oprosti dug" i neces moci nikakve benefite da imas kod njih, al barem nece ni zutu banku da vide od tebe
Zaboravio sam da napišem još jednu nulu. Mislio sam 2000 dinara.trebao si da sepozoves na zastarelost, posle godinu dana zastari, nece da im se svidi i vrv ce kao i lelekom da ti "oprosti dug" i neces moci nikakve benefite da imas kod njih, al barem nece ni zutu banku da vide od tebe
djes naso neo net na prepaid za 200 dinara?
Imam već Hello stranger karticu. Ja nisam veliki potrošač, meni mesečno ode oko 15 GB. Imam Yettelovu karticu sa dosta neta, pa kad je potrošim, najvjerovatnije ću preći na A1 prepaid internet. U svakom slučaju hvala ti na savetu.To puno zavisi od toga da li ćeš koristiti net svaki dan tokom celog meseca i koliko misliš da ti YT radi dnevno. Možda te nijedan od ta dva paketa ne zadovolje, ako ih koristiš svih 30 dana i puštaš YT po ceo dan u full HD-u, onda ćeš Yettelovih 200 GB spucati znatno brže, a A1 ograničeni protok ti neće biti dovoljan, tj. možda će ti štucati u full HD-u kad povučeš nešto i na kompu.
Sa 720p bi verovatno mogao da se uklopiš na A1 (nije 2000 nego 3000 za prvi mesec, vidi moj post iznad) za istovremeno korišćenje, pod uslovom da na tom paketu ne ograničavaju ukupnu dozvoljenu količinu prenesenih podataka kad staviš karticu u ruter (ako tako nameravaš da koristiš) što im je inače običaj, tu bi bilo poželjno da se javi neko ko ima iskustva s tim. Pretpostavljam da ipak to ne rade pošto je u pitanju net kartica.
200 GB nije dovoljno ni za 70 sati YT-a u full HD-u.
Edit: Sad vidim u tvojim drugim porukama da si našao stare net kartice (Hello Stranger) po staroj ceni na kioscima, to onda smanjuje cenu za prvi mesec na 2500, jer je taj neograničeni dodatak dostupan i tu.
Turisticki je ogranicen na 10mbps, za to je realno dovoljan i huawei b311.Planiram da nabacim Tursticki paket Yettel za jednu osobu kojoj povremeno treba net na po mesec-dva... Koji ruter preporucujete? KOliko sam razumeo, 5G su kartice. Nisam nasao u temu niti na Globaltel sajtu, jel ima neceg povoljnijeg kod njih?
Netacno, ja sam koristio skoro 2 godine i imao sam punu brzinu, kad se pojavio 5g imao sam jos vecu brzinu.Turisticki je ogranicen na 10mbps, za to je realno dovoljan i huawei b311.
Naširoko smo pisali o tom problemu, a čak ovde ima i posebna tema, koja ima baš dosta stranica. Ukratko, moraš biti uporan, a očigledno je da ipak nisu uključili kad si im pisao mejl, a i to je uobičajeno, da kažu da jesu, a da zapravo nisu. Probaj druge kanale žalbi: društvene mreže, poslovnice... Smešno je što mora tako, ali tako je kako je.Prebacio sam i ja Yettel broj u A1 i dobio 6m Mega Plan paketa, ali nikako ne mogu da uključim VOLTE. Tražio sam od njih da uključe preko mejla, to su odradili ali i dalje nemam tu opciju. Šta mogu da probam?
To je već okej i nije povezano.Takođe mi broj telefona stoji kao Unknown, verovatno da treba nešto da se ažurira?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari