Šta je novo?

Google i Microsoft ostali zatečeni, Iran zapretio naplatom takse za podvodne internet kablove kroz Hormuški moreuz

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
polaganje-podvodnih-internet-kablova.webp

Google i Microsoft ostali zatečeni, Iran zapretio naplatom takse za podvodne internet kablove kroz Hormuški moreuz​

Iran najavio da će uskoro početi da naplaćuje prolaz za podvodne internet kablova kroz Hormuški moreuz velikim američkim tehnološkim kompanijama

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/g...dvodne-internet-kablove-kroz-hormuski-moreuz/

šata Amerika misli, da je ljubav đabe ?

Iskreno, nek se bre nose više i ovi Iranci. Svi koristimo te kablove, na jedan ili drugi način. Naravno, Iran naplati, nama poskupi, baš im hvala.

Šta da se nose Iranci? Nek se nose Ameri, koji đavo traže 10,000 km van granica

(mislim, svi znamo šta traže)

Iskreno, nek se bre nose više i ovi Iranci. Svi koristimo te kablove, na jedan ili drugi način. Naravno, Iran naplati, nama poskupi, baš im hvala.
Zar je neko mislio da je ista drugo u planu i Americi i Rusiji i Iranu sem da cene odu u out? 😉
Ccc, da neko misli da Rusija ne moze da sravna Ukrajinu ili Amerika Iran...

Sad ce neko reci jos da se plase velikih gubitaka ljudi i opreme... jao, dusice, zabrinuli se mnogo 🤣

Šta da se nose Iranci? Nek se nose Ameri, koji đavo traže 10,000 km van granica

(mislim, svi znamo šta traže)
Tehnički, mogu i jedni drugi. 😀
Znamo šta ameri rade, ali treba biti pametan i igrati dobro, da ne dođu pred kuću.
Nije rentabilno sukobljavati se sa amerima, na prvom mestu zbog civilnih žrtava.
Što sam stariji, pobeda me sve manje zanima, bitno da zadržiš kakvu-takvu državu i da ne gine narod za dž.
Glavešine se na kraju rukuju, ali mrtvi ne ustaju.

Kada gledam šta se dešava u Svetu, Balkan danas kao Skandinavija...

Nazad
Vrh Dno