Šta je novo?

World of Tanks: HEAT

DexterMorgan

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2021
Poena
405
Nova igra, moderno ratovanje, beta test.

Odigrao par rundi, osim sto je tenkovska igra, nema mnogo slicnosti sa original WOT-om.

Deluje ok ko voli moder warfare i scifi elemente, posveticu joj malo vise paznje.

Igrao sam odavno od kad je izasla za testiranje pod starm imenom Project CW koje je lepse zvucalo. Chopper M1 i Udarnik T-62 su mi bili omiljeni tenkovi.

Izlazi 26 maja.

Ma ja nemam neka ocekivanja, znajuci sve igre sa tenkovima do sad i da su sve igre u top 20 najgorih igara koje se mogu igrati, a da heat pravi wg, koji nema niti jednu bar prosecnu igricu, bice to veliko s.... kroz granje 🙂

Sta vise mislim da ce brzo i da propadne, jer verujem da vuce sve ono sto vec wot ima od problema a nema ni jedan benefit na sve to

Staro ime Project CW lepse zvuci umesto njihovog ocrnjenog imena world of tanks + glupi naziv HEAT (ocrnjena gold municija). Tu su se zeznuli sa imenom, dok je bio Project CW bilo je vece interesovanje. Ljudima se zgadilo ime World of tanks i nemam visoka ocekivanja od ove igre i ocekuje sve moguce WG *****rske trikove koje su primenjivali u starom wot-u.

Ma sve igre tog tipa vremenom postanu bzvz i pay to win.. Zgadili su svi sve. Tuga. WoT sam igrao prvih (~5, 6) nekoliko godina i batalio jer je algoritam postajao sve gori i gori, a za ovo danas nemam reci.. Ovaj HEAT deluje zanimljivo da ne kazem i futuristicki sto mi je bas interesantno u nekoj meri, ali ce vrlo brzo sve krenuti u smeru originalne verzije i zato je ne zelim ni probati.

Ja se samo nadam da ce u po etku biti ok za igru (ako ne ubace pay to win elemente od samog pocetka) pa da mozemo bar u po etku da igramo.

Neigrivo smece, bas kao wot. 🙂

Sve ove igre su dokaz da skill based MM mora da postoji u igri, kraj price.

Kad je ovako losa na pocetku mogu da zamislim kad se stvori jaz izmedju unicuma i teletabisa, wot/wt 2.0.

Jednostavno ne postoji igriva igrica sa tenkovima i to je to.

da ima skilled MM bilo bi jos gore

Odigrao ovih dana i rekoh bih da je onako i downgrade u odnosu na originalni CW. Ima manje opcija sa modulima u odnosu na CW i ime world of tanks HEAT im se obilo u glavu u odnosu na Project CW kako se zvao ranije. Ljudi povracaju kada spominjes ime world of tanks koje bukvalno znaci pakao i cepanje zivaca. Evo na steam recenzije su jedva 52% pozitivne za ovu igru. Jedino Abrams, Leopard 1 i onaj Kent su zanimljivi za igranje dok su ostali tenkovi onako, pogotovo onaj oklopnjeni FV sa đamerom uz HE granate koji je smor za igranje. Chieftain ima slabe skilove (minsko polje i bacas granata) koji su toliko slabi da ne mozes da uradis misije. T62 mi nije legao za igru, brz autoloader ali treba znati uletiti izrokati nekog u kupolu pobeci i ostaviti plamen iza sebe. Abrams M1 ima dobar najbolji odnos armor-power-speed i najvise mi je legao. Sve navede tenkove sam igrao za ostale ne znam ali mi ne deluju nesto vao.

Ja koliko se secam u alpha testu je bilo brdo drugih stvari koje sada fale, mnogo tenkova ostalih itd

Pogotovo onaj Udarnik tenk, slazem se da fali dosta stvari.

Nazad
Vrh Dno