Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Ne kupujem igre uopšte, samo plaćam ps+ i igram šta ima. Deca nekad kupe nešto i to je to. Ako su igre poskupele, onda je realno da i ps+ poskupi. Ako nisu, onda ne vidim realan razlog zašto bi digli cene, osim klasične alavosti ili jednostavno pokušavaju da namaknu pare ako su u nekoj finansijskoj buli.
Razlog je to sto ih je fail maraton i concord kostao dosta i sad moraju da povrate pare nekako

Kad razvijaju nešto u čemu nisu dobri umesto da se fokusiraju na SP igre. Da zarada je veca u MP ali ocigledno je gubitak veci ako omaneš.

Nešto mi gore nije jasno...ili ne znam gde da gledam?
Kaže 10,99 za jedan mesec?
To je 132 za godinu?
A koliko je sad?

To je povećanje cena ako se uzima na mesečnom nivou. Sada bi po takvoj kupovini bilo 119,88$ jer je 9,99$ jedan mesec. Ali realno niko ne uzima po toj računici 12 meseci, već se čeka popust na godišnjoj od 80$.

U suštini poskupljuje samo Essential tier 1 i 3 meseca zbog nekih misterioznih uslova na tržištu koji iziskuju da se podigne cena najosnovije pretplate neophodne za online multiplayer, dok Extra i Premium ostaju po istoj ceni (za sad), kao i Essential 12 meseci.

Imali su već jednom tako pre par godina da su postepeno uveli poskupljenja, sve će poskupeti do kraja godine verovanto

Naravno da će sve poskupeti.

Idu uvijek ka tome da se kupci prilagode, svi mi koji kupujemo i uzivamo u tome samo nastavljamo po starom...

Nazad
Vrh Dno