Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

IStice ugovor u MTS-u uskoro, zanima me najbolje ponuda operatera. Barem 50 gb msesecno i neograniceni razgovori ... Takodje mi istice i opticki net...

Yettel, trenutno aktivan ugovor Yettel 100, trazim dobru ponudu za prelazak na Yettel mobile XL ugovor.

Trenutno MTS, istice 22.05. zanima me ponuda za prelazak u A1 uz uredjaj.

Imam mts Morava 1 ugovor do 23.5. Zanima me ponuda za prelazak u A1 na neku od najpovoljnijih tarifa bez uređaja.

Omorika lite u mts-u ističe 01.07.2026. Svi operateri dolaze u obzir, telefon mi ne treba, zanima me najpovoljnija ponuda za istu/sličnu tarifu.

Treba mi ponuda za prelazak sa A1 na MTS, molim da mi se javi neko ako ima ponuda, hvala.

MTS: ugovor ističe sledeći mesec. Molim za kontakt u privatnoj poruci.
Plan je da se uzme telefon uz novu ugovornu obavezu.

A1: Istekao Neo Super.
Potrebna najbolja ponuda za isti paket u A1 bez telefona.

MTS ugovor ističe u junu, može ponuda na PM mts ili yettel. Potreban jeftiniji paket.

Pre dva dana istekla ugovorna obaveza sa MTSom za BOX 4 Plavi. Interesuje me isti paket u MTSu ili prelazak u A1 (Neo Super + Duo)

Ugovorna obaveza sa MTSom ističe sutra, BOX4 plavi. Interesuje me isti paket u MTSu (uz popust tokom cele ugovorne obaveze) ili prelazak u Yettel/A1.

BOX2 (optika+fixni) u MTS-u ističe 05.07.2026. Svi operateri dolaze u obzir, zanima me najpovoljnija ponuda.

Ugovor za Yettel Total 40 sa 50% popusta ističe za 7 dana. Nastavio bih sa istim uslovima.
Hvala.

Istekao ugovor u mts-u omorika 12 zanima me najpovoljnija opcija za prelazak u A1 ili ostanak u mts-u

Imam Yettel Go Data ugovor do 19.07. koji plaćam 950 dinara. Zanima ponuda za sličnu cenu bez telefona, dobro bi došla mogućnost 500MB-1GB za prenos podataka u Evropskoj Uniji.

NEO 24 istekao u A1. Svi operateri dolaze u obzir, telefon mi ne treba, zanima me najpovoljnija ponuda za tarifu u rangu Neo super/5ica M...

Za 4 dana mi ističe postpaid u MTS-u, treba mi samo tarifa, odgovara mi 5ica L ili XL, Yettel XL ili NEO Ultra, ako je moguće uz 40 ili više % popusta.

Potrebna ponuda za mobilni paket. trenutno sam u yettel, znaima me A1

A1: Istekao Neo surf.

Potrebna ponuda za pakete A1 Neo Pro / Ultra, MTS 5ica L i Yettel Mobile L bez telefona.

21.07. mi ističe postpaid u MTS-u, treba mi samo tarifa, odgovara mi 5ica XS jer je najsličnija Moravi 300 koju sam pre koristio i koju ste mi po ukidanju zamenili sa tarifom Zmaj jer nisam pročitao vaše obaveštenje na papirnom računu, plaćam online i veoma sam frustriran da jedan email, sms ili poruka putem aplikacije moj mts nije mogla da me obavesti o namerama da me prebacite na skuplju tarifu. I Moravu 300 i ovu nesretnu Zmaj tarifu plaćam 50%, korisnik sam istog broja više od 20 godina tako da me zanima isključivo 50% paket.

Ugovor mi je istekao u MTS-u pre par godina. Zanimaju me najjeftinije moguce ponude bilo kog operatera. Potreban mi je internet, sve drugo mi je potrebno minimalno. Zelim da mi broj ostane isti. Pre pola godine do godinu dana sam imao ponudu da predjem u A1 za 960 dinara mesecno uz 50gb interneta mesecno (ukoliko se dobro secam). Trazim nesto tome slicno, ili skuplje, ali ne zelim da placam 2000 dinara ili vise. Zelim da mi broj ostane isti.

Nazad
Vrh Dno