Да, да, то су механички сатови, с тим да је мој аутоматик. Деда га је добио од своје мајке када је завршио академију. Слао сам ја упит Мидо-у у Швајцарску, да видим колико би коштало комплетно рестаурирање сата у првобитно стање. Мислим да је цифра била нешто типа 1500 франака, али то је било још 2011.
И пошто сат не вреди много, а и нисам имао ни близу тај новац, оставим га нашем часовничару, који ми је за неких 12000 динара потпуно средио сат. Тада није ни радио, стакло му је било сломљено, био је тотално неугледан, и свеукупно у јако, јако лошем стању. Сада може да се носи.
Slazem se u potpunosti. Sledece je nesto ovako. 😄Meni nije jasno da jedna Omega ili AP dozvoli sebi da stavi svoje ime na parče reciklirane plastike.
Zamislite kako bi izgledao Lexus logo na Tata automobilu 😁
Браћо, ово лепо изгледа 🙂Slazem se u potpunosti. Sledece je nesto ovako. 😄
mnogi od njih rade metal case mod. Ona plastika je odbratna, čak ispušta i boju. Tako je bilo na prvim serijama.Meni nije jasno da jedna Omega ili AP dozvoli sebi da stavi svoje ime na parče reciklirane plastike.
Pa daj fotke. 🙂@peja
Osim što Deep Sea 200 jako lepo izgleda, nakon 3 godine nošenja mogu da potvrdim i da je sjajan sat.
Iskreno, opet bih ga kupio.
Za fotke stojim na raspolaganju 😎
S obzirom da su Blancpain i Omega Swatch grupacijom, to sve dobija na smislu. Jedino AP nije deo Swatcha koliko znam.Meni nije jasno da jedna Omega ili AP dozvoli sebi da stavi svoje ime na parče reciklirane plastike.
Sa druge strane, Swatch se userava od para prodajuci smece za 300-400e, tako da je win-win situacija za sve ucesnike 🙂
Sta ce AP-u mladje generacije i bilo kakva reklama? Ostale saradnje donekle i mogu da razumem, ovo ne bas.S obzirom da su Blancpain i Omega Swatch grupacijom, to sve dobija na smislu. Jedino AP nije deo Swatcha koliko znam.
Takodje, zanimljivo je da je prodaja Omega satova znacajno skocila nakon kolaboracije, pa je mozda AP hteo nesto slicno ili samo da bude vise vidljiv mladjim generacijama.
Mislim da i AP i Omega imaju neku vrstu benefita u smislu da ih to stavlja mladjim generacijama na radar - vrlo jeftin nacin marketinga za njih. Jedino mislim da Blancpain nije mnogo profitirao od cele price, ne vidim da ih neko nesto bitno pominje od kolaboracije.
Sa druge strane, Swatch se userava od para prodajuci smece za 300-400e, tako da je win-win situacija za sve ucesnike 🙂
To moze samo njihov marketing tim da zna. Mozda zele da signaliziraju da nisu samo za matore bogatase, mozda da umetnu mladjoj generaciji da bude "aspiracioni" sat za 20-30 godina. Takodje, oni sve sto zarade iz te kolaboracije navodno koriste za finansiranje edukacije buducih casovnicara.Sta ce AP-u mladje generacije i bilo kakva reklama? Ostale saradnje donekle i mogu da razumem, ovo ne bas.
...oni sve sto zarade iz te kolaboracije navodno koriste za finansiranje edukacije buducih casovnicara.
Jedina logika u celoj prici jeste da je Swatch kao vlasnik grupacije upravo uradio ovo zarad svog profita, pa makar i na stetu drugih brendova. Ali to bi znacilo da na celu korporacije imaju nekog narcisoidnog lika koji gleda samo svoje KPI-jeve, sto je postala normalnom u svim vecim korporacijama i multinacionalkama.AP i Omega nisu u istoj klasi ni priblizno,oni ne rade mas produkciju satova jer su bazirani na odredjenoj klijenteli koju ne interesuju proizvodi siroke potrosnje,jednom recju ne treba im ovakva vrsta marketinga cak sta vise po mom misljenju moze da bude i kontra produktivna po njihov renome.Zasto je ovo uradjeno nije mi jasno,sto se tice AP,ali sa druge strane je odlicno za Swatch.

Prilično sofisticiran look.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari