Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Pozdrav, uskoro mi ističe ugovor sa Supernovom, prešao bih na SBB coax. Molba za najpovoljniju ponudu. Hvala!

Istekao ugovor u mts-u box 3 optika, trazim najpovoljniju ponudu za internet+net.

Moze meni neko da se javi sa ponudom za MTS internet
Novi korisnik

Treba mi ponuda za net, selo Poskurice u blizini Kragujevca. Može nešto tipa kućni net

Hteo bih da uvedem Internet + TV - optika. U ulici je pustena optika nedavno, nije ranije uvodjeno na mojoj adresi, dakle novi korisnik. Najvise mi odgovara A1, ali mi je potreban sto povoljniji paket. Hvala.

Pozdrav svima,trenutno nemam ugovor kod nijedno operatera,poslednji je bio mts pre 10 meseci,trebao bi mi Tv i internet kod bilo kog operatera koji da najbolju ponudu(bar 12 meseci po dinar) mesto Karaburma.U zgradi moze optika kod svih (A1,mts,sbb,yettel)

Treba mi ponuda za Sbb/Yettel, ističe ugovorna obaveza sa Supernovom. Ne želim 6 meseci 50% popusta, takva ponuda se može ostvariti i redovnim putem. Ili veća pogodnost po pitanju cene ili dodatna smart tv aplikacija.

Pozdrav svima,
Treba mi pomoć, do sad sam bio u Orionu ali ih je kupio Telekom i utrostručio cene, pa me zanima ima li neko ponude za nove korisnike kod drugih provajdera?
Samo mi treba internet i TV, telefon i ostalo ne koristim.
Unapred hvala na odgovorima!

Istekao ugovor sa Orion, tražim ponudu za Super Plan 2 M (600mb optika+televizija) Pišite za ponude u inbox ili ako ima neko broj Supernova agenta može da piše

Treba mi ponuda za opticki internet.
Samo internet. Novi Sad, Novo Naselje.
TV STOP
Telefon STOP

Bez ugovorne obaveze, ali moze i sa ako nema

Hteo bih da uvedem Internet + TV - optika. U ulici je pustena optika nedavno, nije ranije uvodjeno na mojoj adresi, dakle novi korisnik. Najvise mi odgovara A1, ali mi je potreban sto povoljniji paket. Hvala.

zbog nemogucnosti A1 na lokaciji, ako ima dobra ponuda iz mts/yettel - slobodno pisite.

Treba mi ponuda za internet + TV. Istekao mi je ugovor sa SBB. Voleo bih da bude optika sada. Sbb mi kaže da nema mogucnosti, yettel kaze da ima..u pitanju je naselje Braće Jerković u Bgu.

Pozdrav ja sam korisnik orion optickog interneta i sad prebacen na mts, u martu mi je istekao ugovor i u poslovnici mi nude vise od dva puta vecu cenu nego iz oriona, da li moze neka stvarno dobra ponuda za mts i sklapanje novog ugovora na 24 meseca i to samo internet, takodje imam mogucnost i za a1 5g kucni net , ili yettel i sbb pa moze i te ponude.

Trenutno imam Yettet optiku i TV, uskoro mi istice dvoipogodinji ugovor pa bih zeleo da se dogovorim u vezi produzetka saradnje, ali imam neke svoje uslove. Ukoliko ima neko iz Yettela neka se javi. Hvala.

Ističe zlatni box 4 paket u MTS-u 4. jula, zainteresovan za prelazak na A1 Duo Plus paket.

Novi Sad, postoji mogućnost preko MTS optike, ugovor u MTS do 09.06. molim ponudu od A1 agenta 🙂

Pozdrav,

Trazim najbolju ponudu za opticki internet, mozda i tv uz to. Nov korisnik, nemam ugovor ni sa jednim provajderom.

Beograd, Stari grad

Tražim najbolju ponudu za optički internet, NBG Otona Župančiča, postoji optička mreža MTS, Yettel i A1. Bivši sam korisnik Oriona, sada na MTS-u, ugovor istekao, čekam samo vraćanje opreme 24. 05. Zanima me isključivo samo internet i ponude koje podrazumevaju popust od 50 posto ili više tokom cele ugovorne obaveze.

Potrebna ponuda za obnovu ugovora kod SBB-a za NET TV Premium + paket. Ugovr istice krajem meseca.

Zdravo,

Potrebna mi je najbolja ponuda za optiku, internet+kablovska, grad Nis. Nova je lokacija, novi korisnik, sigurno znam da je prosla optika za mts i sbb, za A1 nije, nova je zgrada. Unapred hvala

Nazad
Vrh Dno