Šta je novo?

Ghost of Yōtei

Nisam igrao ali deluje mi da je Rise of the Ronin dobra alternativa.
Jel neko prešao da podeli utiske ?

Igrao ja i bila bi sasvim solidna igra kad bi trajala duplo kraće. Okej mi je ponekad da odigram nešto sa Ubisoft formulom, ali ovo je trajalo 40-50 sati sa nedovoljno dobrim gameplay-om da ostane zanimljivo.

Posle 20 sati već postaje bajato I završio sam baš na silu.

Besplatan DLC

Treba prebaciti temu u deo za konzole.
Po svemu sudeći, Sony nema nikakve planove da svoje ekskluzive izbacuje i za PC u budućnosti.

To je žalosna vest.
Da su barem izbacili Yotei i Horizon 3 pa onda nek udaraju zabrane na eksluzive.
Ovako nemamo kompletiran univerzum tih igara pc-u.

To je žalosna vest.
Da su barem izbacili Yotei i Horizon 3 pa onda nek udaraju zabrane na eksluzive.
Ovako nemamo kompletiran univerzum tih igara pc-u.
Za Horizon 3 se slazem, mada do toga ima jos solidno godina izgleda. A kako stoje stvari, ne verujem da ce Soni moci da izdrzi da ne objavljuje first party igre na PC, pogotovo ako iste budu kostale 300+ miliona evrica, a GaaS igre ne budu donosile lovu.

S druge stane - i nije neka šteta što će PC ekipa propustiti Yotei. Grafički fina, ali to je otprilike jedini plus. Teška peglačina od igre.
Ne bih se slozio sa ovim. Igra ne donosi nista novo, ali su svi aspekti igre makar solidni.
Ko uziva u slicnim igrama bi sigurno uzivao i u ovoj.

kazu kao zbog lose prodaje nece portovati na pc, koliko ja znam dobre igre se i prodaju dobro 🙂

Nazad
Vrh Dno