Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Bukvalno imaš iznad tvog pitanja nekoliko odgovora.

Ja sam za sestrin broj dobio 50%, pre 5 meseci. Vise nisam ni trazio, to mi je bila okej ponuda.
Za nove korisnike, promocija 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca je trajala do 28.02.2026. 23:59, od 01.03.2026. 00:00 pa do danas, svi operatori su smanjili popuste i bukvalno Vas puste u drugu mrežu ako ne prihvate njihove prve dve pa i treću zadnju ponudu...

Pitanje je da li će A1 SRB mreža, početi opet davati navedenu ponudu ( 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca za nove korisnike iz drugih mreža ) od 01.06.2026. 00:00 ...

Ja videh u LIDL aplikaciji "ponuda partnera", daju 0din na 6meseci za Neo 10 tarifu.

U junu mi istice Giga plan i presao bih na Neo Surf, 50% na 24m mi odgovara.
Jel moze tu da se doda 20% vaucer, da jos umanji cenu?

Tako smo se smejali onom 24 meseca po 1 rsd, a to se realno i ostvarilo, upravo kod mts-a. 😋

Istekao besplatni mega plan na jednom broju. Jel za prelazak na neosufr i dobijanje popusta i dalje najbolje podneti zahtev za prenos u drugu mrežu ili nešto drugo?

Istekao besplatni mega plan na jednom broju. Jel za prelazak na neosufr i dobijanje popusta i dalje najbolje podneti zahtev za prenos u drugu mrežu ili nešto drugo?
Da , iniciras prelazak u drugu mrežu ako te do sad nisu zvali.
Sestru zvali 2 puta za prva dva meseca korišćenja besplatnog mega plana. Nude joj nešto za 1000 dinara.

Evo ja cu potpisati na 50% , dam ti moj kod od 20% , da imaš 20% popusta na UO kad potpises UO? Ja cu imati 50+20% a ti 20% popusta može? 😀
Evo ja stajem u red ako on neće.

Keva treba da obnovi ugovor za 15 ak dana pa ću rado iskoristiti tvoj kod, ako tad budeš imao.

Evo ja cu potpisati na 50% , dam ti moj kod od 20% , da imaš 20% popusta na UO kad potpises UO? Ja cu imati 50+20% a ti 20% popusta može? 😀
Ja imam 15 meseci po dinar A1 optiku, ako mu ja dam kod od 20%, znači li to da će A1 meni refundirati onda na tekući račun deo pretplate jer ulazim u - 500 din mesečno 🤩

Kod A1 nije 1 dinar kao kod MTS-a, nego je besplatno. Tako sam bar ja potpisao ugovor. Tako da, ništa od 20 para popusta. 🤣

nisam bas siguran, kad sam potpisao 2021 mocna tarifa bilo je 6 meseci 1 rsd 18 meseci 1500 za nove korisnike i tih 6 meseci su stizali racuni za dinar

Da nema veze sa načinom dostave računa? Tako je kod Yettela: 0,99 dinara na papirnom računu, čista nula na elektronskom.

elektronski je bio u pitanju

Pozdrav drustvo. Ako nekom treba vaucer kod za 20% imam dva koda. Ne znam na koju foru sam dobio dva koda za a1 kucni net ali poklanjam oba.

Pisao sam iznad svi dobijaju 2, dve osobe koje aktiviraju dobiju 20% po osobi znaci, onaj ko daje kod dobije jednom 20% na jednom od ta dva.

Poslednja izmena:
Ne znam gde da postavim pitanje jer nema konkretno za A1 roaming internet tema pa ću probati ovde.
Da li još neko ima problem kada je u roamingu, na internetu iz paketa, da posle određenog vremena ode u 2g (edge) i da je internet neupotrebljiv do restarta telefona? Desilo mi se 2x u 2 različite zemlje i baš ume da nervira jer se desi kada najviše treba. Podrška nema pojma o čemu se radi, kažu sve je ok iz njihovog ugla.

Probaj da network mode prebaciš u 3G preferred na trenutak, pa onda vratiš u 4G/5G preferred umesto da restartuješ telefon.

Da, moguće da će i to raditi ali ne razumem zašto se dešava. Na MTS se to nikada nije dešavalo 😐

Ne znam da li ima nekakve veze od provajdera koji ustupa signal u romingu?

Od 2008 sam u VIP/A1 i po meni su sve gori i gori....
Nemam popust za produzenje ugovora, nit nikakvu ponudu.

Prilozi

• a1.jpg
    a1.jpg
    128.4 KB · Pregleda: 71
Nazad
Vrh Dno