Kod mene nema Evropa , verovatno imam staru karticu MrakOvo, cena je super i ne mora da se uzima druga kartica...
Kod mene nema Evropa , verovatno imam staru karticu MrakOvo, cena je super i ne mora da se uzima druga kartica...
Ja imam Mtel Austrija 8,50e - 19,11GB komplet EU, Švajcarska, Srbija, BiH, CG i Makedonija, neograničeni minuti i sms za pozive svuda u EU i ka Mts/Mtel mrežama.
Samo pozovi njihov call centar sa tog m:tel broja i traži da ti aktiviraju 5G. Dok završiš razgovor, biće aktivirano. Ja sam za dva broja zvao. Nisu me nijednom pitali na koga je registrovana kartica.Da li je 5G aktivan u startu Il moram da im pišem da aktiviraju?
Koji ruter koristis sa 9esim adapterom?Ne znam sto bi bio problem i kako kartica nije namenjena za ruter? To ima posebne kartice za ruter? Cak i esim koju imam sam ubacio u 9sim adapter sa alixpresa i koristim u drugi ruter kao normalnu karticu i radi vec celu godinu...
Tp link , mislim da bese mr600, nesto tako.Koji ruter koristis sa 9esim adapterom?
Koji ruter koristis sa 9esim adapterom?
Valjda ovu eSIM https://mtel.me/Privatni/Mobilna/Prepaid/Travel-eSIMKoji esim treba da se kupi da mogu da imam ove evropa pakete? Ne treba mi u SRB.
Da li bi trebao da jurim ruter koji ima ttl opciju? Vec sam porucio 9esim a imam 5icu xl tarifu, dobio sam 50% popust 24 meseca posle zahteva za prenos broja u A1. Koristio bih dodatnu karticu u ruteru za kucni net pa me interesuje da mts mozda ne bude pravio problem zbog dodatne kartice u ruteru?Mislim da će raditi 9esim u bilo kom uređaju, ako te zbog toga zanima. Bitno je samo da se esim snimi u odgovarajućem slotu na podržanom uređaju / telefonu. Mislim da u nekim telefonima sa dual-sim, mora da se ubaci u prvi slot da bi bilo omogućeno snimanje na karticu. Ja sam ga ubacivao u 3 različita rutera, radio je u svakom.
Aktivirah sinoć ovu promociju, ali mi nisu dostupni katalozi u video klubu, konkretno TS Media, stoji mi da je 0,00 EUR, ali kada probam da ga aktiviram traži mi PIN, unesem 1234, pa mi kaže da nemam pravo kupovine dodatnih sadržaja (iako je 0,00). Da li su tebi odmah bili aktivni katalozi ili si morao nešto dodatno da ih cimaš?EDIT: Takodje, otključani su svi katalozi u video klubu.
Sačekam onda koji dan, ali za sada nemam tu stavku "MOVE PROMO VIDEOTEKE". Imam "Poklon VOD". Mada, malopre mi se javiše iz njihove korisničke službe pošto sam im u međuvremenu pisao u vezi sa tim i kažu da "TS Media" katalog ne spada u tu promociju 🙁@psihodel Isto je i kod mene bilo, prvih dan ili dva a onda su proradili svi katalozi.
Po stavkom "Paketi i usluge" na Move app ti moraju biti aktivni "paketi" pod nazivom "Poklon VOD" i "MOVE PROMO VIDEOTEKE - mjesec dana" . To oni automatski aktiviraju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari