Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako vam ne radi keyboard posle apdejta na beta4, resetujte telefon..

Beta ažuriranje manje od 250MB.

QPR apdejt je u pitanju.

Jel savetujete da se sad uzme neki polovan 8pro?
Na sta da obratim paznju?
Sin mi ima 9 obican i bas mi se svidja. Ja bih presao sa Honora 200pro

Jel savetujete da se sad uzme neki polovan 8pro?
Na sta da obratim paznju?
Sin mi ima 9 obican i bas mi se svidja. Ja bih presao sa Honora 200pro
Pa ako ti se sviđa 9ka (estetski ili kako već), uzmi njega. 8 pro i 9 imaju identičnu veličinu senzora glavne kamere s tim što je kod devetke noviji i daje malo bolji hdr i low light.

Hvala ti. Mada mi se svidja ovaj optički zoom 5x. Ali posto nije nista hitno, i trenutno razmisljam sta raditi. Moguce da ce biti jos pitanja 😉

Realno za te novce je krađa. Ne vidim šta može bolje od toga. Baterija ako je oslabila 30 evrića nova i pola sata koncentracije, može u kućnoj radinosti lagano da se zameni. Solidan je sa novom baterijom.

Zna li neko kako se ovaj ai popup iskljucuju?

Prilozi

• Screenshot_20260506-074106.jpg
    Screenshot_20260506-074106.jpg
    40.7 KB · Pregleda: 43
Tako je. Pritisni taster za jačinu zvuka sa strane i isključi Live Translate.

Prilozi

• Screenshot_20260506-190254.png
    Screenshot_20260506-190254.png
    30.7 KB · Pregleda: 26
Ne radi kod mene.
Probaću restart..

Vidi jel si ažurirao telefon i aplikaciju, ovako je kod mene:

Screenshot-20260514-212704.png

Screenshot-20260514-212752-2.jpg

v17.1.3 od 13. maja, ciljano puštena za uređaje sa android 17.

Sistem mi je apdejtovan, ali aplikacija nije. A instalirao sam poslednju sa gplay

Nije. 17.05 je verzija kod mene. Nema apdejta u gplay

Evo stigla je 17.1.3 verzija lidla na play store (barem meni sada)

Ja instalirao pre neki dan sporednim kanalima. Radi..

Imam Pixel 6a oko 3.5 godine, i dalje radi kao prvog dana, fenomenalno (ni da štucne), bez ikakvog problema,
jedine mane su zagrevanje (na koje sam se navikao) i pad trajanje baterije (menjao skoro bateriju iako je bolja situacija i dalje nije dovoljno dobro).

Ali obzirom da telefon imam već 3.5 godine, razmišljam da napravim promenu/upgrade, Pixel 8 mi se dopada zato što je još kompaktniji, ima bolju kameru, svetliji ekran, bolji čipset i više rama (mada mi 6a radi bze ikakvog problema), brže punjenje...trebao bi da ima jače trajanje baterije.
Da li je baterija osetno bolja na Pixel 8 modelu (vidim da je nov trenutno oko 350e) u odnosu na 6a (na kome trenutno imam SOT oko 4-5 sati),
ili je možda bolje da čekam da padne cena za Pixel 9 (460e mi je previše) koji vidim da ima bolji SOT za oko 2 sata nego Pixel 8?
Koliko vidim najveća razlika za Pixel 9 je što ima jaču bateriju (dodatnih 4GB RAM-a mi nije toliko bitno), sa druge strane ne dopada mi se što je malo veći nego Pixel 8,
iako je sličan Pixel 6a modelu.

Nazad
Vrh Dno