@milanche123 Da li si imao ugovornu obavezu sa Orionom? Meni su upravo na 4-ti mail sa zahtevom za raskid odgovorili da ce mi racun biti isti za vreme ugovorne obaveze. Meni ugovor istice u junu 2027-me tek.Imao isto to, identično. Raskinuo ugovor.
@milanche123 Da li si imao ugovornu obavezu sa Orionom? Meni su upravo na 4-ti mail sa zahtevom za raskid odgovorili da ce mi racun biti isti za vreme ugovorne obaveze. Meni ugovor istice u junu 2027-me tek.Imao isto to, identično. Raskinuo ugovor.
Nece se oni usreciti takvim ponasanjem prema klijentima.Raskinut ugovor. Oni poslali i racun za mart redovno i april u iznosu 5299
Ja 😁Jel ima neko da nije još dobio redovan račun za april?
Meni na računu za april stoji isto kao kod tebe na slici, a ništa im još nisam platio za mart. Takođe su mi nedavno ponovo poslali SMS da će mart biti ispravljen i poslat sa novim rokom za plaćanje, i da budem strpljiv. April sam platio nakon što su mi potvrdili još jednom da je to finalna cena i da će ostati ista do kraja UO.Vi koji niste platili za mart, jel vam na računu za april piše da nemate dugovanja za prošli mesec?
Valjda vidi otvoren ticket?!Šta im znači to "vidim da je otvoreno"?
Ja opremu vratio 24.3. sto ih nije sprecilo da mi posalju racun za april 🙂Valjda vidi otvoren ticket?!
Ili da su računi neplaćeni? ali to nije pominjala dok ja nisam pitao. Uzela opremu, dala potvrdu da sam je predao.
@SomiKnight meni su dali samo revers da sam vratio opremu. Mada nisam imao ugovornu obavezu, a bez opreme ne mogu da isporučuju uslugu (razlog zašto neće da je prime ranije), pa računam da nemam potencijalni problem.
Kad fabricki resetujes laki automatski se azurira firmware Orion aplikacije i pojavi se Move i pristupas bez ikakvih kredencijala. Ima zapravo dve Move aplikacije, jedna je ova sto imamo mi iz Oriona a druga je ova sto se skida preko play store, ja na nju nisam uspeo da se ulogujem sa podacima koje mi je MTS dao.Izgleda da je Orion aplikacija blokirana, sad se mora na Move...kako ste dobili nove parametre za logovanje?
Na Laki boxu je i kod mene tako, ali šta je sa drugim uređajima? Mora da postoji neki user i pass...Kad fabricki resetujes laki automatski se azurira firmware Orion aplikacije i pojavi se Move i pristupas bez ikakvih kredencijala. Ima zapravo dve Move aplikacije, jedna je ova sto imamo mi iz Oriona a druga je ova sto se skida preko play store, ja na nju nisam uspeo da se ulogujem sa podacima koje mi je MTS dao.
Zelimo ti dobrodoslicu u svet vrhunske TV zabave i novih mogucnosti! Pocev od 15. 5. dostupna ti je nova TV usluga - MOVE, koja donosi moderni interfejs i brojne napredne funkcionalnosti. U narednom periodu MOVE ce zameniti tvoju trenutnu TV uslugu. MOVE mozes da gledas putem MOVE mobilne aplikacije, kao i MOVE aplikacije za smart TV uredjaje. Potrebno je samo da preuzmes aplikaciju sa Google Play ili App Store-a. Aplikaciji pristupas putem Moj mts naloga, unosom korisnickog imena ********* i lozinke. Za promenu lozinke Moj mts naloga idi na moj.mts.rs. Vise o MOVE saznaj na mojasupernova.mts.rs. Uzivaj u novom TV iskustvu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari