Šta je novo?

miniITX kućišta, diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Dogzilla
Hvala. Čekam da dobijem odgovor od Mixer-a, pa su oni sledeća opcija.

ja sam njega pitao par puta za kabl, nikada mi nije odgovorio

@illidan
Sjajno, sačekaću do sutra na odgovor, vidim da je pročitao poruku... možda se čovek više ne bavi sa tim, bio bi red da odgovori bar... ili da ukloni ponudu za uslugu koju više ne nudi.
Gledao sam ponudu na MODDIY-u i bukvalno samo jedan konektor odgovara za moju situaciju ali uvodi potencijalni 3-ći fail point - konektor sa laktom na 12VHPWR 2x8pin adapter na 2x originalne 8pin PCI-E Corsair SF750 kablove, plus dobijam šumu kablova.
Najelegantnije rešenje za moj slučaj su 3 custom sleev-ovana kabla sa prilagođenom dužinom za moje kućište i raspored (naravno sa malo dodatnog lufta):
24-pin ATX 15-20 cm
EPS 8-pin CPU 30-35 cm
12V-2x8 GPU type B 90 degree 10-15cm
I svi konektori na strani PSU bi morali da budu Corsair type 4

ja sam na moddiy uzeo custom cable, sa jedne strane 12vhpwr, a sa druge strane konektori koji idu u napajanje (bequiet dark power 12)
custom je sve, biras duzinu, tip kabla, napajanje za koje se prave konektori sa psu side

😍

Ne sviđaju mi se samo ovi zasečeni krajevi na tophat dodatku, trebalo je da i to urade pod pravim uglom, ali ajd... stvarno je šteta što za 25mm ventilatore nedostaje samo nekoliko mm da bi stali i bez dodatka.
S druge strane, ispada da pull konfiguracija na Atmos Stealth sa ove 2 nove noctue može da ohladi ~200W, def me vuku da ga isprobam sa slim Noctuama, 110-115W kod mene je neki max koji može da se ohladi, doduše na AMDu, ali gledam generalno količinu toplote koju CPU izbacuje.
Kapiram i da je verovatno drugačije na X3D procesorima zbog dodatnog keša, ali me isto žulja uštrojavanje procesora kao i kolegu u AMD 9000 temi... 😀
Sve u svemu, kad bi povećali FormD za tih 5mm u visinu i eventualno ga skratili i/ili stanjili po par mm da ostanu na 10L zapremine, ostalo bi i dalje top SFF kućište što samo pokazuje koliko su i iz prve uboli sa dizajnom i funkcijama.
Naročito sad kad ima onih front maski koje omogućavaju da se produži koliko treba za neku dužu grafiku, bukvalno sve je pokriveno sa limitom na 240mm radijatore.

Nazad
Vrh Dno