Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Šta je potrebno da Google Pixel, Oppo i Vivo dobiju svoju temu u Mobilni telefoni delu foruma, a ne da su u delu "Ostali proizvođači"?
Da pređu jedan promil vlasništva kod članova foruma?

Da zato se LG, Nokia i OnePlus ubiše od procenata na tržištu 😀
Neki zvanično više ni ne postoje, a neki postoje samo na papiru...

Benchmark.jpg

Poslednja izmena:
Bili su veliki nekad. Ti podforumi treba da se ukinu i prebace u "Ostali proizvođači", ali to ne znači da Oppo, Vivo, Pixel treba da dobiju zasebne podforume. Pojedine Vivo, Pixel i Realme teme održavaju taj "Ostali" podforum živim.

Izgleda da serversko vreme nije tacno?
u 7:52 kaze da je poruka od pre 10 min, a poslao sam poruku u 7:48?
Screenshot 2026-05-12 at 7.51.55 PM.png

Kad smo kod proizvodjaca a honor ? i ja dobijam 2 maila 2fa

Honor je u Huawei. eventualno da se preimenuje taj podforum u Huawei/Honor

Cik to javi americkoj administraciji 🙂 Rename je OK ali svakako update podforuma na aktuelne brendove. Moze neka anketa pre sta ljudi imaju pa i spram toga.
LG - poslednja poruka je iz 2024-te godine , nokia od pre 4 meseca.

Možda ne bi bilo loše da se uvede tema na kojoj bi se pisalo zbog čega je neki član banovan i na koliko dugo. Ovako je čudno, samo vidiš da se nekome crveni ispod avatara, nemaš pojma zbog čega i dokle, a treba ti taj član zbog nečega.

Možda ne bi bilo loše da se uvede tema na kojoj bi se pisalo zbog čega je neki član banovan i na koliko dugo. Ovako je čudno, samo vidiš da se nekome crveni ispod avatara, nemaš pojma zbog čega i dokle, a treba ti taj član zbog nečega.
Ako postaneš previše blizak sa nekim onda je logično da razmenite i privatne kontakte. Naravno, kome verujete. Tako sam uradio i ja.
Što se tiče banovanih, verovatno se to vremenom zasluži. Malo šale nikada nije na odmet ali previše trollinga samo tupi diskusije, pogotovo ako ima ličnih napada koji na forumu nisu dozvoljeni, i treba da budu sankcionisani.

Da li znate za ovaj problem kad nisi ulogovan, kad na nekom drugom kompu bacim pogled na forum (neulogovan) nema svih poruka u temama.. Tipa fali par dana u nekoj temi, na primer u "postavite slike sa kamere telefona.." poslednja poruka 24.05 u 5:23.. A kad si ulogovan ima jos nekoliko postova posle tog..

Sporije se osvežava forum neregistrovanim korisnicima...

Kako je moguće da bot uopšte završi na ovom forumu? Mislim bukvalno kao ovaj sa prošle strane?
Ipak je potrebno da se napravi nalog, potvrdi adresa itd... Ne znam kako to funkcioniše pa pitam jer me interesuje. Ne može na Bench da se "upadne" tek tako.

Svakakvih botova ima, od onih sendvicara do onih koji rucno registruju i potvrde, pa onda samo proslede cookie nekom alatu da salje requestove i spamuje. Svasta ima.

Jel od skoro uvedeno ogranicenje za broj lajkova ? Kaze za ovaj dan imam previse lajkovanih,s obizorm da je 09h ujutru nisam siguran kako sam uspeo to da ispunim 😀

Vidjao sam da su u nekim temama pisali da su zbunjeni sto ne mogu da lajkuju pa eto da pitam.
Moze da se podigne na 20 makar? Lajkovao bih ti komentar posto te razumem,ali nemam mogucnost

U nekim temama su onemogućene reakcije, nema veze sa ovim limitom.
Vratio mi se lajk nazjad 🙂 Salu na stranu,sad ce biti najezda komentara na forumu u smislu "Slazem se!"jer prosto ljudi ne mogu da reaguju. Naravno to ne spada u spam ali nije ni nesto posebno korisno.Makar ce clanovi vise poruka na forumu da imaju, u krajnjem slucaju

Salu na stranu,sad ce biti najezda komentara na forumu u smislu "Slazem se!"jer prosto ljudi ne mogu da reaguju.
Nemosh svima udovoljiti a neki balans treba da postoji...
Kao sto rekoh, bilo je 10 pa nam nista nije falilo

Hmm, što se tiče banovanih, živo me zanima šta je Lepi Kokan zabrljao? Baš mi je bio onako, kul, opičen lik, bi mi žao kada sam video da je banovan.

Bio je previse anarhican za anarhicnu temu, e sad da li je samo to bilo ili je jos negde nagazio minu to vec ne znam, licno mislim da je steta ali ko zna sta je jos bilo tu

To je bilo u toku anarhije 2025., nisam ocekivao da je trajni ban.

Nazad
Vrh Dno