miki92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.06.2011
- Poena
- 385
Kod mene su dolazili po prijavi da move aplikacija radi loše i jedino šta je moglo da se uradi je da se laki prebaci na lan da bi mogla da radi normalno. Na istom mestu eon radi odlično a nekada i orion tv, bez ikakvog problema na wifi, kao i bez problema na wifi na mi android box u drugoj sobi. Tako da je po meni aplikacija skroz loše odrađena jer i na lan-u secka povremeno i prekida.
Inače ne daju move na 4 tv, isključivo na 1 tv +1 smart tv i odobriše i raskid uz prvi pisani odgovor posle 13 podnetih reklamacija mejlom, posle više od mesec dana od prvog zahteva... Ali ciničan odgovor da su po svakoj prijavi postupali "profesionalno" to ne mogu da podnesem... Lepo sam im istrenirao živce i naravno da za 2340 dinara nemam ovakav izbor pa ću ih zadržati dok ne povećaju cenu, onda sledi ponovo copy/paste zahteva za raskid.
Inače ne daju move na 4 tv, isključivo na 1 tv +1 smart tv i odobriše i raskid uz prvi pisani odgovor posle 13 podnetih reklamacija mejlom, posle više od mesec dana od prvog zahteva... Ali ciničan odgovor da su po svakoj prijavi postupali "profesionalno" to ne mogu da podnesem... Lepo sam im istrenirao živce i naravno da za 2340 dinara nemam ovakav izbor pa ću ih zadržati dok ne povećaju cenu, onda sledi ponovo copy/paste zahteva za raskid.