Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Onda znaš gde možeš da pogrešiš i kako izbegneš nevolju.
U jednom razgovoru sa inspektorom civilnog vazduhoplovstva saznao sam da će zakon sve strožiji biti.
UK skinuo granicu na 100 grama, od januara.
To će biti blagovremeno praksa u EU.
Ovo je fotografija od neki dan. Teretni vojni avion iznad Rume. Išao je baš nisko.
I sad kupi dron u gigatronu ili sl. digni ga neoprezno na softwerski limitiranih 500m...
Pazite da vas hobi ne "zakuca" za života 😉
Kinezi, ako sam dobro razumeo Kapetana, su zaustavili prodaju/proizvodnju FPV i RC dronova preko 250g (ne znam za DJI) dok ne prebace na modele sa remote ID
Mislim da će moći još par godina da uživamo a posle će toliko da se zakomplikuje da će se drndanje isplatiti samo profi korisnicima.
Kad dodje to vreme kao u kini bi ce kraj ovom hobiju.
Trenutno podatke o letu dron salje Dji serveru u kini.Ako tvoj telefon koji koristis za upravljanje dronom,nije povezan na internet ,ne salje nista.
Kad budemo obavezni da kacimo ID emiter na dronove kao u USA ,Tada ce organi reda imati uvid u nase letenje.
Tek kad ovo sve znate možete se opustiti jer onda uz iskustvo gospodarite letelicom i situacijom.
Meni najviše i prijaju fpv letelice do 100g, volim da se provlačim i nisko letim, ovako:
Mada, 5 inča dron je zver brža od F1 i njega voziti je poseban osećaj...posebno iznad vode, ovako:
Ovo su ekstremni uslovi sa Dji Osmo 6 na sebi i vetrom preko 50km/h