Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Istice mi ugovor sa yettelom, trazim najbolju ponudu za opticki internet i tv kod a1 ili produzenje kod yettela.

Pozdrav,
Trazim ponudu za obnovu ugovora Box3 24x50% MTS. Beograd. Ugovorna obaveza ističe za nekoliko dana. U pitanju je optika.
Hvala

Treba mi a1 agent za Indjiju, hvala.

Zdravo,
Treba mi pomoć, do sad sam bio u Orionu ali ih je kupio Telekom i utrostručio cene, pa me zanima ima li neko ponude za nove korisnike kod drugih provajdera? Poželjno bez ugovorne obaveze pošto svi znamo kako bahato umeju da se ponašaju provajderi.
Samo mi treba internet, TV, telefon i ostalo ne koristim.
Unapred hvala na odgovorima!

Pozdrav,
Ponuda za obnovu ugovora Box3 24x50% MTS. Beograd. Ugovor ističe 26.05.
Oprika je u pitanju. Moze i A1 ili Yetel-SBB(ima mreza koksijalna) (net i tv) da ne prelazi prosecna mesecna cena 2700
Ako dogovorimo prelaz sigurno prelazim sta god da ponudi posle mts.
Ako neko ima kontakt agenta moze na PM.
Hvala

DoBio sam A1 kontakte samo da obavestim.

Poslednja izmena:
Zdravo,
ugovor MTS optika BOX plavi ističe 25.5.
Potrebna mi je ponuda za:
1. internet, bez CGNAT-a (može sa fixnom IPv4 ),
2. tv
3. postpaid sa beskonacnim pozivima/sms i min 30gb interneta
4. prepaid esim sa 10gb interneta

Zdravo!
Ugovor yettel hipernet ističe 27.5., interesuje me ili da produžim ugovor ili da pređem kod drugog operatera. TV ne koristim, brzina nije bitna, samo da je što povoljnije.

Istekao mi je ugovor za orion net,tv,fiksni i prebacuju me na mts.
Njihov paket mi deluje nerealno skup.
Hteo bih ponudu za yettel SBB, za koji ima uslova na adresi.
Hvala

Istekao Orion internet (vracam opremu 11.5)
Treba mi A1 Opticki internet sto povoljnije (Nis je u pitanju, u zgradi postoji A1 Opticka infrastruktura)

Ističe mi ugovorna obaveza u MTSu za BOX4, interesuje me najpovoljnija ponuda za internet, tv i mobilni telefon.

Bio sam korisnik Orion interneta i TV(vraćam opremu MTS-u 20.05.2026).Interesuje me A1 Duo paket.U zgradi je doveden A1 optički internet.
Interesuju me povoljne ponude.U napred hvala.

Potrebna ponuda za A1 optiku i za prenos broja iz MTS-a u A1. Ugovor istice sredinom Jula.

hvala unapred.

Treba mi najpovoljnija ponuda za internet paket kod A1 ili Yettel- a, Novi BG je u pitanju (novi korisnik, do sada je korišćen Orion). Mislim da ima mogućnost optike za oba operatera.

OrionTelekom prebacuju na MTS
Paketi su im preskupi i to mi ne odgovara bas.
Da li neko ima neki predlog koji internet uzeti ? (po mogucstvu bez ugovorne obaveze)
Hvala

Zanima me produzetak ugovora za BOX3 S paket, moze i prelazak na M, a pozeljno bi bi bilo 50% 24m ili 12m za 1 dinar.
Hvala.

Pozdrav, treba mi ponuda za SBB ili A1, u sbb-u imam ugovor jos mesec dana pa ako neko ima ponudu moze u pp i za A1 takodje.

Hvala!

Bio sam kod Oriona,i 20.05.2026 vraćam opremu MTS-u.Bio sam kod SBB-a 12 godina pre toga.Ima li neka povoljna ponuda za SBB internet+TV

Pošto se predstavnici MTS ne javljaju za obnovu ugovora (ističe ugovorna obaveza za manje od mesec dana), zanimaju me ponude sledećih provajdera (Yettel, A1, SBB...)
Potreban mi je pre svega brz, stabilan i ako je moguće optički internet. (nije presudna optika). Lokacija je Novi Sad, Bul. Oslobođenja.
Srdačan pozdrav

Teba mi najeftiniji internet, bio sam korisnik Orion prepaid 1200rsd, 200/20. lokacija Bul Crvene Armije, Novi Beograd.
Pokrenuo sam kod MTS postupak za raskid ugovora.

Treba mi ponuda za produžetak MTS box 4 plavi, može box 4 beli, optika. Ugovor mi ističe 23.05.2026.
Može i ponuda A1 optika + TV - Duo plus.

Zanimaju me ponude, pre svega, za što brži optički internet do cene od ~3800din sa i bez ugovorne obaveze.
Dodatno:
  • Prihvatila bih TV paket, ali uslov je da sadrži N1 kanal
  • Potencijalnu ponudu za postapid mobilni paket sa neograničenim minutima i ~10GB interneta po ceni bliskooj 1250 dinara
Nisam pod ugovornom obavezom ni za jednu od usluga.
Lokacija na kojoj bi bio instaliran optički internet je Beograd- Voždovac. U zgradi bi trebalo da postoji Telekom, Orion i SBB infrastruktura.

Potrebna mi je ponuda za opticki net i tv. (A1, Yettel/SBB, MTS).
Beograd, Banovo brdo.

Drug želi da pređe u A1 iz MTS, potrebno je tv, internet, fiksni, mobilni 1 ili 2 broja. Molim za ponudu. Neka se javi agent da mu dam broj drugara da se čuju.

Ako ima SBB agenata koji mogu da ponude bilo kakvu bolju ponudu od onih 6 meseci popusta ili ako uz tih 6 meseci popusta mogu da ponude i 2 slota za Smart TV umesto 1 znači ne onih 5 slotova za telefone tablete i ostalo nego isključivo i samo 2 Smart tv slota neka pišu u inbox. Isključivo i samo SBB. A1 i Yettel ne morate se truditi.

Pozdrav,
Treba mi najbolja ponuda samo za internet. Beograd, Zvezdara
U zgradu ima mts i yettel, za a1 nisam siguran

Pozdrav, za mesec dana mi istice ugovor sa MTS-om za TV+Net. Vratio bih se na SBB (najjaci paket) ali ovog puta kao nov korisnik. U zgradi i stanu vec imam instaliranu SBB optiku koju sam koristio pre ugovora sa MTS-om. Ako ima neki SBB agent da prati i postoji mogucnost da dobijem 12 meseci po 1rsd rado cu prihvatiti 🙂 nek se javi.

Istice mi ugovor za Yettel optički internet (bez tv). Zanima me prelazak na A1 optiku (takodje bez tv).

Nazad
Vrh Dno