Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Evo da i ovde napišem dosadašnje rezultate. I smešno i tužno. 🤣

A1 ladno nije u stanju da isporuči uslugu koju reklamira jer nema prepaid SIM kartica. Ajde što nisu u stanju da isporuče, nego što onda ne sklone sa sajta. Tako je mesecima, i kao, nikom ništa. 🤣 Znam da sam to čitao ovde ihaj još ali niko ništa nije od tad pisao i rekoh to je završena priča. Kad ono nije uopšte.

Prvo su me ispratili iz jedne manje poslovnice jer ne rade uopšte prepaid, reče žena isključivo velike po tržnim centrima. OK, nije da je pisalo na sajtu, ali nije važno, tržni centar je relativno blizu. Dođem na red na toj drugoj lokaciji, kad reče žena kao u celom Beogradu juče bila jedna kartica, ali to je otišlo, ne može prepaid.

Probaću da vidim onu A1 online radnju da vidim da li je i tamo nestašica kartica, mada koliko vidim moram zvati agenta i moram da probam nešto da izvučem jer ne želim da završim sa nekom bezveznom ponudom ukoliko me Yettel iz nekog razloga pusti. A nemam ni vremena da idem po trafikama i lovom prepaid SIM. 🤣🤣🤣
Odavno to rade namerno, zbog besplatnog mega plana.

Jel pukao https na a1 sajtu ili mene nesto zeki?

Ili podnesi tahtev za prenos pa dobiješ minimum 50% popusta tokom cele UO, a možda kapne i koji mesec po dinar.

Za ćerkin broj juče smo podneli zahtev za prenos u Yettel, zvali su posle par sati iz A1 i ćerka pošto je bila u nekoj gužvi čim su joj rekli da može da dobije 50% x 24 popusta na novi Neo Super prihvati. Džaba sam joj držao kurs iz cenkanja 😁.

Zimus bilo 6 meseci za dinar i 18 meseci 50% popusta, da te vrate iz mts-a ako si podneo zahtev. Ja sam danas dobio "samo" 24x50%. Inace je zimus mts nudio 15 meseci za 1 dinar za ljude koji bi napustili A1 mrezu (eksplicitno pitaju da li prelazis iz A1), dok danas nude samo 3 meseca. Tako da verujem da ima i do toga zasto A1 ne daje vise i jedno i drugo.

Evo da i ovde napišem dosadašnje rezultate. I smešno i tužno. 🤣

A1 ladno nije u stanju da isporuči uslugu koju reklamira jer nema prepaid SIM kartica. Ajde što nisu u stanju da isporuče, nego što onda ne sklone sa sajta. Tako je mesecima, i kao, nikom ništa. 🤣 Znam da sam to čitao ovde ihaj još ali niko ništa nije od tad pisao i rekoh to je završena priča. Kad ono nije uopšte.

Prvo su me ispratili iz jedne manje poslovnice jer ne rade uopšte prepaid, reče žena isključivo velike po tržnim centrima. OK, nije da je pisalo na sajtu, ali nije važno, tržni centar je relativno blizu. Dođem na red na toj drugoj lokaciji, kad reče žena kao u celom Beogradu juče bila jedna kartica, ali to je otišlo, ne može prepaid.

Probaću da vidim onu A1 online radnju da vidim da li je i tamo nestašica kartica, mada koliko vidim moram zvati agenta i moram da probam nešto da izvučem jer ne želim da završim sa nekom bezveznom ponudom ukoliko me Yettel iz nekog razloga pusti. A nemam ni vremena da idem po trafikama i lovom prepaid SIM. 🤣🤣🤣
Мени уопште нису јасне те мање пословнице, зашто их држе? А има их баш доста код А1. Једино да људи плаћају, ко да не могу онлине.

Мени уопште нису јасне те мање пословнице, зашто их држе? А има их баш доста код А1. Једино да људи плаћају, ко да не могу онлине.
Ma to i nisu prave A1 radnje, po manjim mestima. Prodaju i maskice i slično. Verovatno rade po nekom ugovoru sa A1. U tim malim nikad ništa bitno nisam završio.

Ма и по Београду их има, негде и на по пар километара. Од Жаркова до Видиковца, 3-4.

Zvali juče iz BNT kompanije pripejd broj i nude Neo Surf za 1000 dinara mesec. Kad ih pitam da li može telefon uz tu cenu paketa kaže može posle 3 meseca da se doda telefon (naravno da ne može jer će to biti nova ugovorna obaveza, znači laže) i kad krene da insistira da se pristane za hiljadarku na dve godine bez telefona, ja kažem šta će mi to kad je Mega Plan ta hiljadarka bez obaveze, operaterka mi zalupi slušalicu i više se ne javlja na telefon. Pazite se tih prevaranata, telefonom sklapajte samo sa pravim A1 agentima a ne sa nekim "ovlašćenim" kompanijama

@MarijaPetrovic
Neosurf za 1000din je skroz korektna ponuda. Mislim da i ne može jeftinije da se izvuče, osim kao što sam već napisao možda 6x1din pod pretnjom prenosa.
Megaplan nije uporediv, ima mnogo manje interneta, nema roming, nema zb...

Ja ga imam na 924,50 dinara. Nisam pretio prenosom, nazvao onaj 0601238 i dobio tu cenu.

Zvali juče iz BNT kompanije pripejd broj i nude Neo Surf za 1000 dinara mesec. Kad ih pitam da li može telefon uz tu cenu paketa kaže može posle 3 meseca da se doda telefon (naravno da ne može jer će to biti nova ugovorna obaveza, znači laže) i kad krene da insistira da se pristane za hiljadarku na dve godine bez telefona, ja kažem šta će mi to kad je Mega Plan ta hiljadarka bez obaveze, operaterka mi zalupi slušalicu i više se ne javlja na telefon. Pazite se tih prevaranata, telefonom sklapajte samo sa pravim A1 agentima a ne sa nekim "ovlašćenim" kompanijama
BNT je skroz legitimna kompanija, to sto se naleti na nekog neljubaznog i/ili drskog treba njima prijaviti jer reaguju na takve stvari odmah.
Bas zbog toga sto cesto teraju takve osobe, imaju gotovo uvek otvorene oglase za te pozicije (kol centar i d2d).
Drugar je radio kod njih do pre mesec dana, pa znam kako funkcionisu 🙂

Uradio sam i drugo ažuriranje A1 iOS aplikacije i sada postoji mogućnost da se izabere platna kartica kao metod plaćanja. U kom koraku, ako je uopšte moguće, treba da izaberem da sačuvam karticu za buduća plaćanja?

Ponudjeno danas za prelazak sa mega plana na postpaid, 3 meseca po 1 din i 18 meseci po 50%.
Ako je nekom od koristi.
Trazio sam 6 po din. Videcemo da li ce uspeti.
Sta je najbolje sto ste dobijali ovih dana?

Verovatno neki od paketa surf, neo 5 ili neo 30?
Dobijali smo isto što i ti, 3 po 1 din +21 po 50% uz prethodni mega plan 12 meseci free za ove gore pakete i 24 po 50% na neo super.

Meni su za prenos broja u A1 za Neo Surf dali 30% i uzeo sam telefon na rate. Bez telefona je bilo 50% popusta. Dok su za najjace pakete davali i neke mesece za dinar. Sve zavisi. I uvek je neka prica sa vaucerima, mada to meni ne pije vodu bas.

Nazad
Vrh Dno