Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Hteo sam reći da prvo dobije popust od 20% na cenu od 3000 RSD, a zatim sledećih 20% popusta dobija na cenu od 2400 RSD..
Isto je i sa mnom..zar ne ??

Da, da, to je upravo ovo što sam i ja naveo, samo sam odmah zbirno sračunao: njenih 20% i 20% daju 36% ukupno, a tvojih 50% i 20% bi dali 60% kad se spoje.

Da li ste ovde možda razmenjivali kodove za popust?
Podneću zahtev danas za prenos broja, pa ako mi mts ne odobri veći popust (danima me zovu i nude maksimalno 20%) definitivno cu preći

Pustili novu aplikaciju,simpaticna je.😁

Dragi ljudi, treba mi pomoć i savet,

Potpisao sam ugovor 14 aprila za 1799 dinara 4g prenosivi ruter, sad bih hteo da pređem na veći paket ali sa novim cenama što imaju sad promo, jel moguće to i kako? Šta su mi opcije?

Hmmm. Mogu li ja prilikom obnove sada ugovora sa manjeg na veci paket +da uzmem telefon uz nečiji kod da dobijem 20%?

Mogu novi korisnici, a mogu i postojeći prilikom obnove UO..

Baš mi u nevreme ističe ugovorna obaveza u Yettelu, po prvi put u nizu godina mi se nijedna opcija stvarno ne dopada.

Taman sam sve A1 tarife sračunao i uporedio da izvagam šta i kako, kad oni promeniše sve.
Ne znam da li bih prelazio na A1, možda i bih ako je ponuda dobra.

Zna li se išta? Da li agenti i dalje nude neke pogodnosti za prelazak u A1, ili se svodimo na ovih 20%? Jel neko uspeo nešto da izvuče?
Sa druge strane, taj vaučer od 20% sam nabavio, mogu li to da kombinujem uz neki drugi popust, npr. od agenta?

Ili je ipak najbolja taktika da se pređe na Mega plan i onda eventualno pregovara sa A1 oko ostanka?

Sa druge strane, taj vaučer od 20% sam nabavio, mogu li to da kombinujem uz neki drugi popust, npr. od agenta?
Ne, to nikad nije moglo.

Ili je ipak najbolja taktika da se pređe na Mega plan i onda eventualno pregovara sa A1 oko ostanka?
Ovo ranije jeste bila odlična ideja, ako ti je Mega plan dovoljan, ali ne znamo ni šta trenutno nude za ostanak (niko se u maju nije javljao), a tek je pitanje šta će biti za dva meseca, kada bi tek mogao da podneseš zahtev za odlazak dalje. Mada, ranije su i u toku besplatnog Mega plana zvali i nudili sve pakete upola cene, ali ništa to nisu sveža majska iskustva.

Presimpaticna, samo sto mi je sad zaduzenje za NET/TV 4449RSD umesto 0, za mobilne prikazuje pravo stanje
Nisam znao da sve servise guraju kroz tu aplikaciju,mislio sam da je samo za mobilne.

Ovo ranije jeste bila odlična ideja, ako ti je Mega plan dovoljan, ali ne znamo ni šta trenutno nude za ostanak (niko se u maju nije javljao), a tek je pitanje šta će biti za dva meseca, kada bi tek mogao da podneseš zahtev za odlazak dalje. Mada, ranije su i u toku besplatnog Mega plana zvali i nudili sve pakete upola cene, ali ništa to nisu sveža majska iskustva.
Hvala na informacijama! U principu sam mali potrošač, tako da bi trebalo da i sa Mega planom mogu da živim neko vreme, pod uslovom da signal bude dobar kuda se ja krećem. Znam da se neki ljudi žale, imao sam i ja problema sa signalom, ali to je bilo još u doba Vip-a, treba im možda dati novu priliku.

Ako me Yettel pusti ili ako me dovoljno iznerviraju pa ja pustim njih niz vodu, čini mi se bolje da nešto od tih 6 meseci provedem koristeći Mega plan, istestiram A1 kao mrežu, nego da se prvo obavežem ugovorom i zaključim da ne mogu da ih smislim, pa da onda moram da se mučim i izvlačim iz tog ugovora.

A i za 6 meseci stvari opet mogu dosta da se promene. Pre samo koji mesec je Yettel delio ponude šakom i kapom.

Ti onda pokusaj da navuces 9/12 meseci po dinar, i ostalo 50% pa ako prihvate barem si dobro ustedeo, a ako ne, ides u A1 da oprobas mrezu. Tako ce isto i drugim kolegama time ovde pomoci jer ce znati sta moze najbolje da se dobije

Pre malo jače od mesec dana prešao u A1 uz 40% popusta na pretplatu, kasnije video da daju i Netflix basic 6 meseci besplatno, pozvao call centar i cura potvrdila da imam, ali izgleda da se tu ne zna ništa.
Malopre zvao call centar opet i sada kaže da nemam jer sam dobio 40% popusta.
U ugovoru ne piše ništa, osim dole što piše generalno za sve tarife koje imaju besplatno dodatak.

Jel imao neko već iskustva da ovim?

Mislim plaćao ga A1 i direktno Netflix-u mi je svejedno, ali ono… jel ima ili nema?

Prilozi

• IMG_9177.png
    IMG_9177.png
    355.2 KB · Pregleda: 45
Nekad je bio free par meseci ali sada ne vidim,mozes ga placati preko A1. Ja ga tako placam vec godinu i kusur.

Ja sam presao iz druge mreze, dobio 30% popusta, potvrdjeno mi je da nemam pravo na Netflix promociju zbog tih 30%

… Yettel je po tom pitanju korektniji, ne pravi razliku da li imaš ili nemaš popust na tarifu… ali, tarife su skuplje i sa drugom vrstom ograničenja…

Evo da i ovde napišem dosadašnje rezultate. I smešno i tužno. 🤣

A1 ladno nije u stanju da isporuči uslugu koju reklamira jer nema prepaid SIM kartica. Ajde što nisu u stanju da isporuče, nego što onda ne sklone sa sajta. Tako je mesecima, i kao, nikom ništa. 🤣 Znam da sam to čitao ovde ihaj još ali niko ništa nije od tad pisao i rekoh to je završena priča. Kad ono nije uopšte.

Prvo su me ispratili iz jedne manje poslovnice jer ne rade uopšte prepaid, reče žena isključivo velike po tržnim centrima. OK, nije da je pisalo na sajtu, ali nije važno, tržni centar je relativno blizu. Dođem na red na toj drugoj lokaciji, kad reče žena kao u celom Beogradu juče bila jedna kartica, ali to je otišlo, ne može prepaid.

Probaću da vidim onu A1 online radnju da vidim da li je i tamo nestašica kartica, mada koliko vidim moram zvati agenta i moram da probam nešto da izvučem jer ne želim da završim sa nekom bezveznom ponudom ukoliko me Yettel iz nekog razloga pusti. A nemam ni vremena da idem po trafikama i lovom prepaid SIM. 🤣🤣🤣

Kao prvo, ovo je tema o postpaidu. Kao drugo, ja sam pre 2 meseca našao karticu, a nedavno nisam. Nemoj se drndati od lokacije do lokacije, nego pozovi kontakt centar, pitaj gde ima prepaid SIM kartica. Ako negde ima i odgovara ti, rezervišeš je preko kontakt centra i odeš u tu poslovnicu. To su mi rekli da uradim kad nije bilo kartice, već sam pisao.

Nazad
Vrh Dno