Ne važi. Danas potvrđeno od call centra.Verovatno da vazi, jer je to nova ugovorna obaveza
jos uvek ne, bice uskoroMeni prenatrpano ... Da li konačno može da se sačuva kartica za plaćanja?
Ne. Lepo piše važi za nove ugovore.Hmmm. Mogu li ja prilikom obnove sada ugovora sa manjeg na veci paket +da uzmem telefon uz nečiji kod da dobijem 20%?
Meni nema nikakav update na play store...Pustili novu aplikaciju,simpaticna je.😁
Može..Hmmm. Mogu li ja prilikom obnove sada ugovora sa manjeg na veci paket +da uzmem telefon uz nečiji kod da dobijem 20%?
Ovo je na iOS.Meni nema nikakav update na play store...
Kako?Može..
Ne, postojeći mogu da dobiju popust ako nađu nekog da potpiše nov ugovor ili prenos broja sa kodom.Mogu novi korisnici, a mogu i postojeći prilikom obnove UO..
Presimpaticna, samo sto mi je sad zaduzenje za NET/TV 4449RSD umesto 0, za mobilne prikazuje pravo stanjePustili novu aplikaciju,simpaticna je.😁
Možeš li da napišeš odakle ti ta informacija pošto na sajtu piše samo novi ugovori.Mogu novi korisnici, a mogu i postojeći prilikom obnove UO..
Ne, to nikad nije moglo.Sa druge strane, taj vaučer od 20% sam nabavio, mogu li to da kombinujem uz neki drugi popust, npr. od agenta?
Ovo ranije jeste bila odlična ideja, ako ti je Mega plan dovoljan, ali ne znamo ni šta trenutno nude za ostanak (niko se u maju nije javljao), a tek je pitanje šta će biti za dva meseca, kada bi tek mogao da podneseš zahtev za odlazak dalje. Mada, ranije su i u toku besplatnog Mega plana zvali i nudili sve pakete upola cene, ali ništa to nisu sveža majska iskustva.Ili je ipak najbolja taktika da se pređe na Mega plan i onda eventualno pregovara sa A1 oko ostanka?
Nisam znao da sve servise guraju kroz tu aplikaciju,mislio sam da je samo za mobilne.Presimpaticna, samo sto mi je sad zaduzenje za NET/TV 4449RSD umesto 0, za mobilne prikazuje pravo stanje
Hvala na informacijama! U principu sam mali potrošač, tako da bi trebalo da i sa Mega planom mogu da živim neko vreme, pod uslovom da signal bude dobar kuda se ja krećem. Znam da se neki ljudi žale, imao sam i ja problema sa signalom, ali to je bilo još u doba Vip-a, treba im možda dati novu priliku.Ovo ranije jeste bila odlična ideja, ako ti je Mega plan dovoljan, ali ne znamo ni šta trenutno nude za ostanak (niko se u maju nije javljao), a tek je pitanje šta će biti za dva meseca, kada bi tek mogao da podneseš zahtev za odlazak dalje. Mada, ranije su i u toku besplatnog Mega plana zvali i nudili sve pakete upola cene, ali ništa to nisu sveža majska iskustva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari