baltam0s
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.02.2009
- Poena
- 515
2500din 250g EtiopijaEvo u Tokaru taman da probaš😅
Edit:
I ekipa iz rocket coffee je počela da prži
Pogledajte prilog 538644
Evo stiglo sad u mejlu.
Ne znam koliko dugo koristiš taj aparat, ali najčešća preporuka za Nespresso aparate je čišćenje na 3 meseca ili 300 kapsula do čega prvo dođe (realno, može i 6 do 9 meseci uz razumnu upotrebu) bez obzira koja voda se koristi.Sa istom kapsulom, tj iz iste kutije, bude nekoliko grama razlike. Nisam probao da merim kapsule pre pravljenja kafe.
Koristim Rosa vodu, baš su male šanse da mu je potrebno čišćenje.
Koristio, još bolju, Vlasina vodu. Nisam čistio dva aparata i oba su u Vinči.Koristim Rosa vodu, baš su male šanse da mu je potrebno čišćenje.
Ja sam Dolce Gusto uz Rosu koristio 15 godina uz 2 čišćenja (a i ona nisu bila neophodna). Bilo mu u jednom trenutku crklo dugme za paljenje (od pritiskanja) ali nije zapekao.Ne znam koliko dugo koristiš taj aparat, ali najčešća preporuka za Nespresso aparate je čišćenje na 3 meseca ili 300 kapsula do čega prvo dođe (realno, može i 6 do 9 meseci uz razumnu upotrebu) bez obzira koja voda se koristi.
Sve vode imaju mineralni ostatak koji se taloži unutar aparata i ume da utiče na ukus i količinu kafe.
Da li si ih pitao mejlom ili je to neki newsletter?Evo stiglo sad u mejlu.
To sam verovatno bio ja 😅. Kako si pio ovu gingerbread? Ja sam je probao kao batch brew i imala mi baš medenjak ukus, bilo mi kul. Ne znam na šta misliš pod fermentisane - one kofermentisane? Ništa ne može s njima da se poredi po intenzitetu voćkastog ili nekog drugog ukusa, mada mi ova još i najblize prišla od svih kafa kojima nije ništa dodavano. Ovu drugu nisam probao
Rosu ne mogu da pijem ima "metalni" ukus. Probao espresso i on je loš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari