Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

• Začetnik teme Začetnik teme mr008
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Msm i da koristis non stop, okej mi je da trazis sto jeftinije, jer prosto u danasnje vreme ima toliko servisa, a logicno da ti se gleda ili slusa nesto sa tog drugog koji nemas i slicno, ko ce sve to poplacati...

Ne postoji sa tom količinom reklama. Onda bolje radio, ima manje reklama

E jesmo stvarno sasav narod. Sto je rekao kesic svojevremeno, kupujemo kamagru sa bandere, a onda za vakcinu kazemo da se plasimo sta je unutra.
1. Dogovoris se sa ljudima sa foruma, ipak je ovo ovde neka zajednica, desetine grupa postoje.
2. uglavnom se placa na godisnjem nivou i to je 20eur. Ako te neko zezne za 20 eur, neces propasti. Mozda mozes da se dogovoris za 10eur za 6 meseci.
3. vec si probao preko upgrader, a to uopste nisu neki nepoznati ljudi sa cudnim kombinacijama. cak su ti napravili jos vecu stetu jer sada taj nalog ne mozes da koristis godinu dana sve i da nadjes ovde familiju.
4. ti si verovatno najaktivniji ucesnik u ovoj temi koji zapravo i ne koristi uslugu.

Ajd,ako hocete ,napravicu ja familiju. Znaci ,srpska pretplata,izadje 10,5€. Placanje na godinu dana,ne mogu da se macujem stalno za placanje jer mi nije prvi put da sam pater familias. Izadje 2500 po clanu. Treba mi 4 clana jer cu ubaciti i zenu,dobra mi je pa mi zao da je izostavim.😂😂😂. Javite mi se u pm,kome odgovara pa ako bude zainteresovanih,resavamo.

Familiju smo napravili,sve je popunjeno. Posto je zlo doba,dvojici kolega koji su me vec kontaktirali cu odgovoriti u pristojnije vreme.

Jel vam kada se logirate na spliit vi gi prikazuva site servisi za delenje. Kod meni ne prikazuje. Dali treba so VPN ili da se registriram sa drug nalog na nekoja evropska drzava kao maticna zemlja.

Kod mene ne izlazi ni netflix ni spotify ni dizney, hbo itd. Samo qobuz i nekoi dva tri drugi servisi.

Sa srpskom ip kad se stisne na sve pretplate izbaci invalid country. Kad se uključi VPN dati ponudu te zemlje ako je ima zanimljivo USA VPN IP isto ko i za našu zemlju nema ponuda. Isti VPN neke zemlje EU npr između Nemačke i Francuske i Holandije cene značajno variraju i po 3-4 evra. Ima ponuda i kad se koristi VPN za Hrvatsku Sloveniju i Crnu Goru ali mi cene nešto ne izgleda povoljno ako su na mesečnom nivou kako stoji u ponudi i npr za netflix svima stoji no TV slot.

Ove ponude definitivno nešto nisu uredu ako su na mesečnom nivou pošto i za Tursku i Egipat oni koji dele su stavili nerealno visoke cene. Ovo samo za neke retke stvari ako ne može u svom okruženju ili po našim forumima da se nađe neko da delite pretplatu.

Verovatno je bolje za one koji hoce da postanu admin jer onda sigurno dobijaju clanove. Za clana iz nase zemlje, skoro sigurno da nema nasih cena.
Hteo sam da pitam ai da mi napravi neki mali sajt za ovu namenu za ljude sa foruma, ali ne mogu se cimam.

Nisam ti ja bio tatko,ne bi tako pricao🤣🤣🤣.

"Pravila ( iz razloga da se ne bi registovali novi ljudi i da bi imali neku sigurnost u razmeni) :
Minimum godinu dana članstva na forumu
Minimum 50 postova"

Ovo bi trebalo važiti za sve teme.... 👍

Sa srpskom ip kad se stisne na sve pretplate izbaci invalid country. Kad se uključi VPN dati ponudu te zemlje ako je ima zanimljivo USA VPN IP isto ko i za našu zemlju nema ponuda. Isti VPN neke zemlje EU npr između Nemačke i Francuske i Holandije cene značajno variraju i po 3-4 evra. Ima ponuda i kad se koristi VPN za Hrvatsku Sloveniju i Crnu Goru ali mi cene nešto ne izgleda povoljno ako su na mesečnom nivou kako stoji u ponudi i npr za netflix svima stoji no TV slot.
Meni ne mi dava da menjan country, mi stoi Unites States, mozda pri registracije sam naveo to i taka mi stoi. Iako vleguvam sa VPN i biram Francuska ili druga evropska zemlja, ne mi dava nijedan servis. Pisuje "invalid country".

Trazim topli dom.

Nazad
Vrh Dno