Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

750TL ili 14EU je godisnja pretplate. Skoro 3x skuplje od Indije.
Sa Turskim VPN aplikacija na mobilnom nudi cene u TL.
Tako da nerazumem sta znaci Turski nalog bez VPN i u Android playstoru.
15 evra za godinu je praktično besplatno a nisam hteo da se drndam sa indijskim nalogom kad mi je ovo prošlo glatko 🤷‍♂️

Opet sam napravio temu za Crunchyroll.
Valjda neće da je obrišu.
Ili bar da obaveste u čemu je problem.

Tema "Crunchyroll"

Ajde ako je neko raspolozen a ima karticu koja prolazi da mi se javi u DM.
Da mu dam username i pw da mi uplati godisnju pretplatu Indija, cim zavrsi skine karticu sa accounta i ja mu prebacim 700din ili kolko treba.

Pošto je ovo tema za razne servise usuđujem se da upitam kako se najbolje može rešiti pretplata za Duolingo?
Nema teme za taj servis, a ne bih baš da pokrećem, ne verujem da ima velikog interesovanja

Pre je moglo preko VPN koliko znam na Nigeriji je bila ok cena.Probaj nista te ne kosta.

Pošto je ovo tema za razne servise usuđujem se da upitam kako se najbolje može rešiti pretplata za Duolingo?
Nema teme za taj servis, a ne bih baš da pokrećem, ne verujem da ima velikog interesovanja
Porodični plan preko indijskog Apple ID-a izađe cca 16 € godišnje.

Ja imam godišnji Super Duolingo single plan regularno preko Srbije, bilo je negde oko 5500 din. Nisam ni istraživao dalje, inače tek kad se prijaviš možeš da vidiš cene, što je bezveze.

Preko Nigerije plaćam family Duolingo oko 10 evra godina. Uzeto pre dve godine. Ne znam da li i sad može na istu foru.

Sad mi na Nigeriji izbacuje cenu od 190.000 njihovih para što je oko 140.dolara, znači duplo skuplje nego kor nas

Zavrnuli izgleda.
Ako je neko zainteresovan da pravimo familiju, meni trebaju 2 slota. Cena je 7500din za godinu dana za 6 slotova.
Znači nas troje po dva slota i platimo po 2500din

Nazad
Vrh Dno