Šta je novo?

Gaming - bizarno, smešno, zanimljivo

eto nikad da mi padne na pamet za ove silne decenije da mozda ako pomerim wasd "u desno", dobijem vise prostora sa komande sa leve strane ...

sledeci korak u resavanju problema koji NV nema nameru - vodeno hladjen 12v pin. 🤣

1776941404581.png

Odlican dizajn za premium pare, nema sta Asuse

i to digitalna verzija naravno , sa obaveznim online logovanjem pri svakom pokretanju.

Nista ne spominjete za gta 6.
Ljudima jutros stizali mejlovi od BEST BUY da iskoriste sansu da ustede 5% na preorderu igre u periodu od 18-21 maja.
Znaci stize novi trailer kroz par dana i krece preorder.

Tema su igre za pc, a sam rockstar je naveo pre nedelju dana da su im prioritet konzole.
Pc verzija ko zna kad ce a na preordere ne znam sta se pecate jer necete dobiti pre igru a sigurno ne jeftinije.

naravno da su konzole prve jer - double dip, svakako stize na pc sledece godine da igramo kako valja

Tema su igre za pc, a sam rockstar je naveo pre nedelju dana da su im prioritet konzole.
Pc verzija ko zna kad ce a na preordere ne znam sta se pecate jer necete dobiti pre igru a sigurno ne jeftinije.
Ovo je ipak malo opstija tema od PC gaminga a i GTA 6 je najiscekivaniji proizvot u industriji zabave pa su i novosti koje ga prate zanimljive. Bar meni 😆

Nazad
Vrh Dno