Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Што се тиче Спиген и WSD стакла, одлична су, мада су ми се изгребала. Шта знам, ваљда не водим рачуна.
Али, оба стакла имају неки филтер, тако да екран са њима има за нијансу другачије боје, мало хладније.

Jos gadnija kad je ignorises 🤣
Ne ignorisem, sve cekam da se pojavi. Baterija je bukvalno kao i prvi dan, evo posle godine, sa sve kojim satom gaminga svakodnevnog. Nije da nisam na godisnjem nivou izmenjao ultre od s20, za tih godinu sto su bili kod mene nikad primetio opadanje nisam. Al' ajd', mlad sam ja jos

Prilozi

• Screenshot_20260506_134621_Device care.jpg
    Screenshot_20260506_134621_Device care.jpg
    49.9 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_20260506_134611_Device care.jpg
    Screenshot_20260506_134611_Device care.jpg
    48.8 KB · Pregleda: 23
Nikada ja nisam video tu vasu famoznu degradaciju i pisao sam vise puta o tome na nekoliko tema za razlicite samsung modele, jednom ali samo jednom za sve ove godine(od S3) je bilo drasticnog problema(ne samo sa baterijom) posle azuriranja i to na note 10+(SD varijanta koji i danas drzi bateriju solidno) koju su resili u roku od nedelju dana. Sada posle godinu dana koriscenja s25u i svih mogucih azuriranja do sada baterija je perfektna sto sam i pisao na postu br. 6005 na 201 strani teme.

Izgleda kako se kome zalomi. Ja jesam primetio blagu degradaciju na s25 base posle apdejta, ne secam se tacno kog.

Najgore mi palo kada sam kupio galaxy tab s8+ 2024 godine, radio odlicno prvih 5 meseci, i onda bio neki update koji mu je unistio bateriju i performanse, i nikada se vise nije oporavio. Bukvalno mi je muka da ga koristim, jer secka UI, baterija dosta krace traje, sluzi mi samo kao audio player u dnevnoj sobi...

Ako apdejt degradira bateriju znači da je dodao/pokrenuo dodatne pozadinske procese i pojačano koristi resurse. Potražite ih i podesite i problem rešen - naročito guglove servise koji obožavaju da se sami pokrenu.

Mene vise zanimaju ove nelinearne animacije, i da li stvarno prave razliku kako ih reklamiraju pa sve deluje navodno jos fluidnije. Baterija ko baterija, kad tad ce otici 😂

Navodno je i shutter lag u kameri smanjen, pa javi..

Pokupio sam ss sa X-a, neko javio da krenuo u Koreji. Ništa zvanično od Samsunga kad će kod nas, Indijci samo lupaju datume. Ustvari, koju god vest da otvoris bilo neki sajt tipa sammobile ili X ili Reddit, samo neki Karam Prasad ili Samir Bramadzanamaputra tekstopisac i komentari "Wen in India"...

Naravno da neće jer nije do samsunga već do yettel-a i mts-a. Kad oni uvedu pravi 5g tada će se na vrhu ekrana pojaviti i 5g ikonica.
Jer kako drugačije objasniti da na mts i yettel kartici imam 5g u Bugarskoj i Italiji u romingu, a u Srbiji nemam
Bas tako... Nekim ljudima lakse metar dole nego cm gore 😂

Ako se rollout nastavi očekivanim tempom, One UI 8.5 bi od 11.6. trebao biti dostupan i u Europi.

Potrajat ce ovo

Naravno da neće jer nije do samsunga već do yettel-a i mts-a. Kad oni uvedu pravi 5g tada će se na vrhu ekrana pojaviti i 5g ikonica.
Jer kako drugačije objasniti da na mts i yettel kartici imam 5g u Bugarskoj i Italiji u romingu, a u Srbiji nemam
Onda ne bi trebalo niko da ima 5g a ne ovako, neki imaju neki nemaju. Pogotovo ako ista kartica u drugom telefonu da je 5g (sto priznajem, nisam probao).

Kod mene na primer nece ni MTS 5G a ni Yettel 5G. Kod supruge u IP 15 Pro rade i moja i njena bez problema 🙂

Nazad
Vrh Dno