Gadna je ta imaginarna degradacija, oce d' ujede kad te tako saceka.. 🤮Kakva je baterija??? 😛
Salu na stranu, presao sa iphone na galaxy najvise zbog degradacije baterije nakon apdejta. Kad ono, i ovde me sacekalo isto 😀
Ne ignorisem, sve cekam da se pojavi. Baterija je bukvalno kao i prvi dan, evo posle godine, sa sve kojim satom gaminga svakodnevnog. Nije da nisam na godisnjem nivou izmenjao ultre od s20, za tih godinu sto su bili kod mene nikad primetio opadanje nisam. Al' ajd', mlad sam ja josJos gadnija kad je ignorises 🤣
Onima koji imaju problem sa 5G.Valjda ce i taj update na 8.5 resiti 5G
Naravno da neće jer nije do samsunga već do yettel-a i mts-a. Kad oni uvedu pravi 5g tada će se na vrhu ekrana pojaviti i 5g ikonica.Valjda ce i taj update na 8.5 resiti 5G
Ne verujem jer kako sam pisao gore kad sam uzeo A1 karticu "proradio" je.Valjda ce i taj update na 8.5 resiti 5G
Bas tako... Nekim ljudima lakse metar dole nego cm gore 😂Naravno da neće jer nije do samsunga već do yettel-a i mts-a. Kad oni uvedu pravi 5g tada će se na vrhu ekrana pojaviti i 5g ikonica.
Jer kako drugačije objasniti da na mts i yettel kartici imam 5g u Bugarskoj i Italiji u romingu, a u Srbiji nemam
Onda ne bi trebalo niko da ima 5g a ne ovako, neki imaju neki nemaju. Pogotovo ako ista kartica u drugom telefonu da je 5g (sto priznajem, nisam probao).Naravno da neće jer nije do samsunga već do yettel-a i mts-a. Kad oni uvedu pravi 5g tada će se na vrhu ekrana pojaviti i 5g ikonica.
Jer kako drugačije objasniti da na mts i yettel kartici imam 5g u Bugarskoj i Italiji u romingu, a u Srbiji nemam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari