Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Postoje dva različita. Ovo je Yettel Extra+ (999 u toku UO sa e-računom, puna cena 1.799), a ti misliš na Go Extra+ (799 u toku UO sa e-računom, puna cena 1.399).

Jedva cekam Q2...

Planirao prelazak iz A1 u Yettel na prepaid da bih dobio 50% popust za postpaid pakete. U poslovnici mi rekli da ne važi više 50% nego sad kao nude 30%. Odustao sam

Bilo je govora da se za nove pripejd brojeve ne pojavljuje u app one beneficirane ponude.
Jel neko prebacio na pripejd skoro,od 1 aprila ,npr?
I dobio 50% u app?

Juce u jednoj od najvecih NS bolnica, mts 5 crtica,A1 jedva jednu. Nisam hteo ni testirati brzinu A1 i da li bi nesto otvorilo uopste. Tako je svuda sa A1, pokrivenost nula bodova a tamo gde ih ima,najbrzi. Mislim da u A1 ocekuju da svi zivivo pod vedrim nebom,da ne ulazimo u zatvorene prostore,da zivimo zdrav zivot,u skladu sa prirodom.E onda mozda i bude signala.
Ne znam sto ljudi prelaze u A1 sem zato sto su najjeftiniji a najjeftiniji su sa razlogom. Ne znam ni ja sto sam u A1.

veoma lose razmisljanje, ja i dalje i dan danas imam 1-2 crtice signala na 4g vukao oko 90-20 na 4g a sa 5g cepa i 600 download, to sto nema najjaci signal ne znaci da je neupotrebljiv

Juce u jednoj od najvecih NS bolnica, mts 5 crtica,A1 jedva jednu. Nisam hteo ni testirati brzinu A1 i da li bi nesto otvorilo uopste. Tako je svuda sa A1, pokrivenost nula bodova a tamo gde ih ima,najbrzi. Mislim da u A1 ocekuju da svi zivivo pod vedrim nebom,da ne ulazimo u zatvorene prostore,da zivimo zdrav zivot,u skladu sa prirodom.E onda mozda i bude signala.
Ne znam sto ljudi prelaze u A1 sem zato sto su najjeftiniji a najjeftiniji su sa razlogom. Ne znam ni ja sto sam u A1.
Saglasan. Cak u delovima nbg imam loš signal i izoblicenje zvuka u delovima stana. Yettel je praznik za usi, ali bezobrazno su skupi. Zato A1 koristim.

veoma lose razmisljanje, ja i dalje i dan danas imam 1-2 crtice signala na 4g vukao oko 90-20 na 4g a sa 5g cepa i 600 download, to sto nema najjaci signal ne znaci da je neupotrebljiv
Meni znaci jer merim,nisam lupio bez veze. Radi se i o
kvalitetu razgovora. Ako ti mislis da su 1 ili 2 crtice ok,nemam nameru da te ubedjujem u suprotno a i nije najvaznije merilo valda brzina interneta.

Neko je vec napisao to ali da ponovim, gde god posluju,najgori su.

nisam primetio da su losi po kvalitetu poziva osim u slucaju kada padne na 2g volte je dobar cak i sa manje crtica

Opet sve pricamo kad ima signala i crtica , problem je sto ih cesto nema pogotovo indoors.

pa za sad jedino gde sam iskusio da a1 nema signal jeste u zs kargo liftu i stalac-braljina pruga al tu nema ni mts ni yettel

Juče sam baš imao pijačarenje sa Yettelom za broj od majke. Podnet zahtev za prelaz u A1 nakon isteka, Neo 10 za 1599 rsd sa onim vaučerom za 20% popusta.

Prvo je nudila Yettel 30 za 2000 rsd, pa zatim 50% popusta na 24 meseca, a nakon toga 3 meseca po dinar pa kad sam rekao da pusti broj, onda je 'proverila' i dobili smo 6 meseci 1rsd i 50% do kraja ugovora (1650 rsd sa e računom ako sam dobro zapamtio). Nisam hteo dalje da se natežem jer čak je i 3 meseca po dinar bilo jeftinije od A1, a 6 je korektno, plus je niži paket pa ne znam da li bi i dali 9 meseci za dinar.

Naravno, prvo je bila priča kako je promocija za 1rsd završena eto baš prvog maja i kako u sistemu ne vide zahtev za prelaz u A1.

Ja sam u A1 već 3 godine..daleko bolji signal imaYettel ali A1 sa 1-2 crte završava posao bez problema..pozovem koga hoću, a i mene takođe..obavim najnormalnije razgovor.
Internet signal odličan, gotovo savršen..pozivi, poruke šljakaju normalno svuda gde mi treba..

Juče sam baš imao pijačarenje sa Yettelom za broj od majke. Podnet zahtev za prelaz u A1 nakon isteka, Neo 10 za 1599 rsd sa onim vaučerom za 20% popusta.

Prvo je nudila Yettel 30 za 2000 rsd, pa zatim 50% popusta na 24 meseca, a nakon toga 3 meseca po dinar pa kad sam rekao da pusti broj, onda je 'proverila' i dobili smo 6 meseci 1rsd i 50% do kraja ugovora (1650 rsd sa e računom ako sam dobro zapamtio). Nisam hteo dalje da se natežem jer čak je i 3 meseca po dinar bilo jeftinije od A1, a 6 je korektno, plus je niži paket pa ne znam da li bi i dali 9 meseci za dinar.

Naravno, prvo je bila priča kako je promocija za 1rsd završena eto baš prvog maja i kako u sistemu ne vide zahtev za prelaz u A1.
Yetel ciganisanje ***** mi se od njih znaci, pre dva meseca kad je isteko i meni i zeni ugovir u isti dan isti paket, zovu nas u razmaku od pola sata, njoj uz natezanje nude 6 meseci a meni “to je isteklo gospodine ne mozemo to sada nikako zao mi je” hahah

Da li nakon prevremenog otplacivanja ugovora moze odma da se ode recimo u A1 i trazi prenos, ili treba cekati, recimo 1 dan? Poenta je da Yettel nazove i ponudi novi ugovor za produzetak, ali i ako ne, da se iskoristi A1 prepaid ponuda

Sacekaj jedan dan,da prodje kroz sve sisteme da te ne odbiju zbog toga.

Sacekaj jedan dan,da prodje kroz sve sisteme da te ne odbiju zbog toga.
Otplacen ugovor, iznos je bio isti onaj koji je stojao u aplikaciji. Poznanica u poslovnici radila pa rekla da moze posle pola sata da se ode i trazi prenos broja u drugu mrezu, tako da sam odradio to i ceka se poziv od Yettela za ostanak, nadam se da ce se moci izboksovati Yettel M 6 meseci dinar i 50% 18 meseci

Meni su jednom rekli da moze ali da ipak sacekam pa mi je to bilo sigurnije ,da ih sto manje puta moram videti.😉

Upravo su zvali, uz oko 10tak minuta natezanja, sa prvom ponudom za Yettel M u iznosi od 3199 na 24m, pa 40% na 24m, pa na 50%, dosli smo do onoga sto sam ja od pocetka razgovora trazio a to je 6 meseci dinar i 18 meseci 50%. Nekako mi se cini da je moglo i vise meseci, ali sam sa ovom ponudom zadovoljan

Nazad
Vrh Dno