Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

U procesu sam raskida ugovora sa MTS-om (nakon što su kupili Orion).
Tražim najbolju ponudu za internet i televiziju.
Zvezdara, Beograd. U zgradi su MTS, Yettel, SBB. Za A1 nisam siguran.

Ugovor sa yettelom istice za koji dan, trazim opticki internet, cini mi se da zgrada podrzava mts, yettel i a1, lokacija Vracar.

Потребна понуда агента за МТС интернет и телевизију (оптика) за подручје Ваљева.

Potrebna ponuda za Supernovu coax mreza internet,televizija i fiksni.Subotica

Prešo bi sa mtsADSLa na Opticki A1,Yettel imam za oba pristup. Molim ponudu

Ускоро ми истиче уговор за BOX 4 PLAVI (оптика) па бих волео да видим шта нуде и други провајдери.

Смедерево, Карађорђева улица.

Trazim najpovoljniju ponudu za optiku, trenutni ugovor sa yettelom -hipernet trio M ističe za koji dan. Beograd je u pitanju, zgrada od 6 spratova.

Trazim najbolju ponudu za A1 opticki net+tv, postoje tehnicke mogucnosti na lokaciji - Beograd Cerak.

Da ponovim,

Tražim agenta za obnovu box 2 (fiksni + tv) kod babe i dede, vodi se na mene. Ima optika i preko nje idu tv i fiksni ali nije potreban net.

Istice mi ugovor sa Yettel. Treba mi ili internet ili internet+tv ponuda. PM

Trazim najbolju ponudu za opticki internet na mts infrastrukturi, Beograd, Vozdovac, uvodi se za opticki prikljucak u zgradu za dan dva. Brzina 1gb/s minimum, samo interent me interesuje bez bilo cega drugog

Istekla UO kod SBB, tražim najbolju ponudu za obnovu ili Yettel optički net+TV.
Ženi su bitni UM kanali pa drugo ne dolazi u obzir (iako može)
Beograd, Mirijevo

Trazim agenta za obnovu ugovora Box4 24x50% MTS

Tražim ponudu za kućni internet bez dodatnih usluga, od 100/100 Mbps naviše.

Novi Beograd, Studentska ulica.

Trenutno sam na postpaid Orionu (MTSu), otvoren sam i za nov ugovor ako je dobra ponuda.

Potrebna ponuda za paket usluga (televizija, fiksni telefon, internet):

Opcija 1) obnova ugovora koji u MTS-u ističe u narednih 2 nedelje (sa ukupno 3 STB uređaja, sva 3 gratis). Trenutna usluga je Box 3 L i istu ne planiram da menjam (mada vidim da je, ukoliko ne grešim, sada isti paket nazvan Box 3 M a L paketa nema u ponudi, a HBO Max je takođe u sklopu usluge, gratis.
Opcija 2) ponuda za prelazak kod drugog operatera (A1 ili Yettel) uz potrebna minimum 2 STB uređaja, ukoliko TV aplikacija radi na WebOS-u na LG televizoru (ali da provereno radi).

Kraljevo, kej.

Hvala unapred.

Pozdrav,
Trazim ponudu za obnovu ugovora Box3 24x50% MTS. Novi Sad. Ugovorna obaveza ističe početkom narednog meseca. U pitanju je optika.
Hvala

Pozdrav,
Potrebna ponuda za ugovor SBB/Yettel, Telekom, A1... istekao ugovor kod SBB-a. Vidikovac - Cerak
2 TV-a + internet, može i fizičko i pravno lice.
Postoji infrastruktura SBB i Telekom, nova je zgrada. Hvala

Ajmo najbolja ponuda za Sbb,ili neki drugi koji sadrzi internet i televiziju istekla ugovorna obaveza sa sbb ima vec 2 godine,hitno dok sam tu u zemlji.Cacak-Kuća je u pitanju.

Moze ponuda za opticki internet , blok 64 Novi Beograd

Trazim najbolju ponudu za A1 opticki net+tv, postoje tehnicke mogucnosti (A1 infrastruktura) na lokaciji Novi Beograd.
Hvala

Završeno, zahvaljujem se svim divnim ljudima koji su se javili da pripomognu!

Nazad
Vrh Dno