Šta je novo?

Kupovina licence za Kaspersky

mikihog

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2004
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Zbog čega na Ebay-u više nema liceenci za kaspersky po povoljnim cenama?
Nema ih u stvari nigde. Ako neko zna gde se može kupiti neka mi pošalje poruku.

Šta smatraš za povoljnu cenu?
Ja svake 2 godine na sniženju kupim 20 licenci od domaće firme i podelim iznos računa na 20 delova (može i 10).
Tako nam ispadne prilično povoljno

Šta smatraš za povoljnu cenu?
Ja svake 2 godine na sniženju kupim 20 licenci od domaće firme i podelim iznos računa na 20 delova (može i 10).
Tako nam ispadne prilično povoljno
Kada bih ja samo mogao da nađem 20 zainteresovanih.🙁

Kakav je Bitdefender Total Security? Posebno me interesuje beznednost onliine kupovine.

Довољан ти је и Windows Security (Defender), а ако ти се баш дају паре онда купи Malwarebytes лиценцу, мада и бесплатна верзија није за бацање.

Ove licence mogu i na mobilni i na pc 😉
Kakav crni AV na mobilnom, to je kao da vam Edge radi security (nema dovoljne permisije cak ni na broken ROMovima).
Ne postoji interface kojim moze ista na telefonu AV da radi (VPN nije AV)

Kakav je Bitdefender Total Security? Posebno me interesuje beznednost onliine kupovine.
99% online scamova je pitanje da li baza ima taj scam vec i da li je on iole izmenjen.
Ne oslanjaj se. Kolege koje rade research kod nas bas za taj deo (u bivsem Nortonu/Gen/Avast/Avira..) imaju posla za jos 100 AI agents i znaju koliko propusta ima.

Bolje je nemati taj deo - nemas insurance ako ne prineti da je scam a osecas se sigurnije i manje razmisljas.
I to mnogo manje. Zato - bolje zdrav razum trenirati!

Defender je divan, toliko divan da ga malware iskoristi stalno da se ubaci u kernel 💀

Nazad
Vrh Dno