Zar nije one year subscription ?Šta smatraš za povoljnu cenu?
Ja svake 2 godine na sniženju kupim 20 licenci od domaće firme i podelim iznos računa na 20 delova (može i 10).
Tako nam ispadne prilično povoljno
Tako je, dužina moguće pretplate zavisi od programa i verzije. Neki imaju godišnje licence, a neki godišnje i dvogodišnje.
Kada bih ja samo mogao da nađem 20 zainteresovanih.🙁Šta smatraš za povoljnu cenu?
Ja svake 2 godine na sniženju kupim 20 licenci od domaće firme i podelim iznos računa na 20 delova (može i 10).
Tako nam ispadne prilično povoljno
Ove licence mogu i na mobilni i na pc 😉Kada bih ja samo mogao da nađem 20 zainteresovanih.🙁
Kakav crni AV na mobilnom, to je kao da vam Edge radi security (nema dovoljne permisije cak ni na broken ROMovima).Ove licence mogu i na mobilni i na pc 😉
99% online scamova je pitanje da li baza ima taj scam vec i da li je on iole izmenjen.Kakav je Bitdefender Total Security? Posebno me interesuje beznednost onliine kupovine.
Касперски је бесплатан на десктопу.2026 god. kakvo crno plaćanje antivirusa, a pogotovo njegovo korišćenje na telefonu!? 🙂
Довољан ти је и Windows Security (Defender), а ако ти се баш БАЦАЈУ паре онда купи Malwarebytes лиценцу, мада и бесплатна верзија није за бацање.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari