Šta je novo?

Mala soba, velike želje

IgorilaTekila

Poštovan
Učlanjen(a)
02.12.2021
Poena
85
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D Noctua NH-D14
Matična ploča
Asrock B650 Steel Legend Wifi
RAM
2x16GB Kingston 6000 CL30
GPU
Radeon RX7800XT Sapphire Nitro+
Storage
Samsung 970 Evo Plus 1TB
PSU
Fractal Design 760W Ion+ Platinum
Kućište
Fractal Design Define R5
Monitor
Xiaomi G Pro 27i
Miš & tastatura
Logitech K280E Roccat Kone Pure Owl Eye
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav, vidim da je Monitor Audio Silver serija na lepom sniženju. Konkretno Silver 300 mi se najviše sviđa jer je pravi trosistemac i ne zahteva sw. Brine me što je soba 4x4m, uglavnom sa golim zidovima, doduše mogao bih da poradim na tome, ali zvučnike bih ipak najviše voleo da stavim bliže prednjem zidu, 25-30 cm jer mi je prostor ograničen. Od bočnih zidova mogu da ih odmaknem 50-60 cm. Jel bi to moglo tako da funkcioniše? Nemam spravu koja radi room correction, to mogu sa Equilizer APO po sluhu, a mogao bih i da zatvorim portove, samo nemam predstavu kako to menja zvuk. Ja volim jači bas sve dok ne bruji nekontrolisano. SW + regalci su takođe opcija, ali nemam sub out na pojačalu ni na daku, znači opet bi morala neka improvizacija. Pojačalo je Technics SU-V60 u dobrom stanju, dak je Fiio K11. Ubedite me da kupim Silver 300 😀

Слободно купи па продај касније.... што да не...
Тај амп није кадар за те звучнике, ти звучници нису за ту собу још близу зидa....

Kapiram da je soba problematična, ali šta fali teči?

Možda bi onda Silver 200 bili dobri za tu sobu? Ili Silver 50 + sw. Tražiću da ih poslušam. Radije bih uzeo nove.

Uzmeš silver 50 +SW + fosi audio zp3 pre amplifier on ima sub out
To onda ide između daka i pojačala? Ja sam našao Wiim Ultra koji je i dac i preamp ali mi se ne daje toliko novca samo da rasteretim pojačalo. Ovo mi deluje ok, mogao bih i kasnije da ga dodam.

Da, između daka i pojačala. Možda ti tu ni nebi trebao dak. Sa čega puštaš muziku?

Ja imam kinesku kopiju pojačala musical fidelity a1, i ovaj fosi preamp. SW Magnat Monitor Sub 300A ,muziku puštam preko yamaha network strimer np-s303, JMLab Chorus 715 zvučnici . Sve je polovno sa KP sem pojačala i fosia preampa.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno