Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iscimao si me pa sam morao da proverim da mi nisu ugasili neki od ova tri Nigerijska naloga. I srećom, nisu. Nemoj da dižeš paniku. 🤣

Odmah sam odradio sa drugim mejlom i karticom i prošlo je i za sada nije ugašen.
Pretpostavljam da je problem nastao, zato što sam pravio nalog preko kompa, i ostao ulogovan na tom nalogu na kompu i nakon što sam isključio VPN za Nigeriju.

Uključio sam besplatni protonvpn na američki server da vidim šta ima na američkom Netfliksu i prijatno se iznenadio da ima hr prevoda i za neke serije kojih nema na srpskom Netfliksu, npr. Lucifer. Takođe ima i nekih naslova (sa prevodom) kojih uopšte nema kod nas npr. Soulmates. Ali zato na američkom netfliksu nedostaje dosta naslova kojih ima kod nas, vidim da se puno toga izgubilo sa Moje liste. Šta me je još začudilo, kada sam isključio protonvpn a uključio windscribe, isto tako na američki server, ponuda se promenila, nisu isti naslovi na američkom netfliksu kao preko protonvpn-a, ne znam zašto je to tako.

Koliko sada placate najjaci nigerijski paket? Meni preko Raiffeisenbanke izadje 8500NG oko 5.79€.

Uključio sam besplatni protonvpn na američki server da vidim šta ima na američkom Netfliksu i prijatno se iznenadio da ima hr prevoda i za neke serije kojih nema na srpskom Netfliksu, npr. Lucifer. Takođe ima i nekih naslova (sa prevodom) kojih uopšte nema kod nas npr. Soulmates. Ali zato na američkom netfliksu nedostaje dosta naslova kojih ima kod nas, vidim da se puno toga izgubilo sa Moje liste. Šta me je još začudilo, kada sam isključio protonvpn a uključio windscribe, isto tako na američki server, ponuda se promenila, nisu isti naslovi na američkom netfliksu kao preko protonvpn-a, ne znam zašto je to tako.
Lucifer i Soulmates su dostupni u HR.

5.31e preko yetela. Sad otvorio nalog

5.54 Erste banka

Oni jos uzimaju 1% na sve inostrane transakcije, neznam jel to vec u toj ceni sto je prikazana.

Nigerijski nalog,dva racunara sa srpskom ip radi netflix,na mi sticku kaze "your device isnt part of the Netflix Household for this account"
Probao na telefonu sa Nigeria VPN,takodje isto kao na sticku sa srpskom ip.
Kako resiti ovo?

Nigerijski nalog,dva racunara sa srpskom ip radi netflix,na mi sticku kaze "your device isnt part of the Netflix Household for this account"
Probao na telefonu sa Nigeria VPN,takodje isto kao na sticku sa srpskom ip.
Kako resiti ovo?
Jesu svi ti navedeni uređaju u istom domacinstvu?
Nema to veze sa zemljom naloga, proveravaju da li su svi uređaji na istoj IP u istom domaćinstvu (TV Stick ti je glavni uređaj koji određuje tvoje domaćinstvo)

Svi su u istom,na racunarima radi,na stiku i telefonu ne.
Na telefonu ne radi ni sa nigerijskim ip,na racunarima radi.

Poslednja izmena:
Ovako radi na racunaru,tv,telefonu ali ne radi kod priajtelja na istim uredjajima,jedino mu radi na racunaru preko VPN.
Moze li se to resiti?

Prilozi

• Screenshot_7-5-2026_184446_www.netflix.com.jpeg
    Screenshot_7-5-2026_184446_www.netflix.com.jpeg
    37.6 KB · Pregleda: 38
Ovako radi na racunaru,tv,telefonu ali ne radi kod priajtelja na istim uredjajima,jedino mu radi na racunaru preko VPN.
Moze li se to resiti?
Gore si napisao da su svi uređaji koji su povezani sa nalogom u istom domaćinstvu?
Ipak nisu?

Moze kliknuti “Watch temporarily” i gledati 14 dana pa ce se opet pojaviti.

Moze li se to resiti?
Sve sto nije u istom domacinstvu moze samo na racunaru.
Cena je toliko smesna da moze svako sebi da uzme a ne da delite i imate to cimanje sa potvrdjivanjem domacinstva svako malo.

Nazad
Vrh Dno