Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Meni su ugasili preko flipkarta posle mesec dana pretplatu.

Kod mene evo četvrti mesec sve okej, isto preko flipkarta, platio manje od 10€, tako da ako mi i ukinu (nadam se da nece) okej opet za tu cifru 😅

Stigao mi jutros prvi put mail za familiju da nismo svi na istoj adresi. Domaća varijanta

Da li ste svi u istoj državi? U istom gradu? Ili neko odskače od te sheme?

Svi koji koristimo smo u Beogradu...Jedan slot smo pravili u CG ali on nije posle tog pravljenja ni korišćen. Moguće da je taj nalog van šeme 😀

Pokušajte da izbacite tog CG iz familije 😆

Takodje ugasen premium preko flipkarta nakon 2 meseca. Pokusao da dodjem do flipkart podrske a da nije AI ili sistemska poruka, bezuspesno.

14.04. sam uplatio 12 meseci na TR, juce ga ugasili i vratili novac na karticu.
Nisam se nakon placanja vise logovao preko VPN-a. Ne znam da li bi i znacilo nesto?!

🎉 TizenTube Cobalt v2.0.0 released
With v2.0.0, the Cobalt version has changed from 25 to 27 and now requires Android 8 and higher. There is also now Picture in Picture support.

Disabling sidebar channels added
You can now hide channels on the sidebar in the User Interface Settings. You can access PiP in Video Player Settings (not in TizenTube Settings, in a videos settings)

Poslednja izmena:
Najnovija verzija YT Music za Google TV, Premium korisnik, kako blokirati pojedine kanale i "umetnike" da mi se ne pojavljuju? Na naslovnoj strani nema opcije Not interested i Don't recommend channel kod spotova koje nude. Posebno je iritantna rubrika Top 20 music videos in your region. Nisam nikad koristio alternativne aplikacije za YT, ali ako u nekoj može ovo da se reguliše preporučite je...

Nazad
Vrh Dno