Šta je novo?

Prijava kazni koje nikada ne isticu + revizija prava na Male Oglase

Smesno mi sto vecina koristi isti argument - svi su oni neki "moderatori/administratori" (dobro, u ovom slucaju "administratort") na tamo nekim "drugim forumima", cesto to budu i "strani forumi". 🤣

joj bre kukaju kao da su oglasi halo kp milion eura , ovde jos fale oglasi tipa neispitan , nosila baba kad ide na pijacu ......
meni je ova tema prezabavna sta sve covek sebi dozvoli za par stotina dinara

Jednom prilikom sam imao ideju da prodam visak tehnike preko oglasa, nisam ni znao kako ide cela stvar, na kraju sam skontao da mi treba 250 poruka za dalje, a cak i tad mozda ne dobijes odmah (ako spamujes). Od toga je proslo vec jedno 2 godine, visak tehnike se vremenom prodao i podelio... Ne shvatam ljude da se toliko trigeruju zasto im je obrisan oglas, zasto ne mogu da kace oglase i slicno kad ocigledno krse pravila.

A opet isto tako ima gomila ljudi koji mogu da prate pravila i kace se oglasi stalno... Ocigledno su ljudi shvatili da ovde mogu mnogo brze da prodaju stvari u odnosu na druge patforme, i sada kukaju kako im je oduzeto neko osnovno pravo...

verovatno je mislio na trajne poene

rešeno

Nemaš trajne poene. Ako misliš na oglase, nemaš kaznu, već je došlo do promene uslova. Pročitaj automatizovanu poruku koja ti je stigla 25.05.2026., tu su navedeni novi uslovi za oglašavanje na Benchmark forumu.

Obzirom da ja tu poruku nisam video, niti je vidim u inbox-u, mozes li da mi prosledis na PM istu, ili pak da me uputis gde mogu da procitam odredbe iz nje? Hvala

Čudno. Administrator je poslao masovnu poruku. Ažurirana su pravila i javno, ali da ne bi tražio koje su promene u odnosu na ranije, prenosim poruku u celosti:

Kod:
"Poštovani članovi,

Od danas uvodimo nove uslove za pristup i oglašavanje u sekciji Mali oglasi, kao rezultat zajedničke odluke zajednice i administracije:
https://forum.benchmark.rs/threads/mali-oglasi-doslo-je-krajnje-vreme.519254/

Što znači da je od danas potrebno imati minimum 500 postova i minimum 2 godine staža na našem forumu kao uslov za pristup i oglašavanje u Malim oglasima.

NAPOMINJEMO da takođe od danas primenjujemo ekstremne mere kada je u pitanju spamovanje administracije u vezi Malih oglasa (kao što je objašnjeno u prvom postu teme sa gore navedenog linka), što znači da bilo kakav neosnovan kontakt u vezi Malih oglasa (osim ako nije čisto tehničke prirode) putem mejla ili PM-a rezultovaće:

-brisanjem eventualnih postojećih oglasa,
-privremenom zabranom pristupu forumu (banom) od 6 meseci,
-i trajnim ukidanjem pristupa sekciji Mali Oglasi.

Hvala na razumevanju."

Ne bih znao za razlog zašto nisu svi dobili, trebalo je. To je pitanje koje mora da istraži admin tim.

Molim za reviziju, hvala.

poeni (kazne) su ti sređeni, za reviziju treba da vidimo

Nazad
Vrh Dno