Šta je novo?

Situacija uskoro postaje dodatno komplikovana jer Android i iOS više neće biti jedini izbor

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Android-i-iphone-dobijaju-konkurenciju.webp

Situacija uskoro postaje dodatno komplikovana jer Android i iOS više neće biti jedini izbor​

Pametni telefoni više neće biti samo pitanje izbora između Android i iOS platformi? Dva tehnološka giganta spremaju ulazak na tržište

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...er-android-i-ios-vise-nece-biti-jedini-izbor/

Ma kakvi. Nemaju šanse. Realno, šta mogu openAI i Amazon telefoni da ponude a da to već ne postoji? Ništa. Samsung već radi na "AI telefonima" tj na većoj integraciji AI u sam OS, kao što su pomenuli zimus na predstavljanju S26 serije. Ni ovi novi neće doneti ništa novo ni spektakularno. Realno ne postoji mnogo toga "inovativnog" šta mogu ponuditi proizvođači kao što možemo videti po vodećima( Samsung i Apple). Da, naravno mogu da probaju ali popasaće travu.

Alexa je toliko glup da ja ne bi smeo da kupim taj telefon sa njegovim AI funkcijama

Ma kakvi. Nemaju šanse. Realno, šta mogu openAI i Amazon telefoni da ponude a da to već ne postoji? Ništa. Samsung već radi na "AI telefonima" tj na većoj integraciji AI u sam OS, kao što su pomenuli zimus na predstavljanju S26 serije. Ni ovi novi neće doneti ništa novo ni spektakularno. Realno ne postoji mnogo toga "inovativnog" šta mogu ponuditi proizvođači kao što možemo videti po vodećima( Samsung i Apple). Da, naravno mogu da probaju ali popasaće travu.
Sjećam se lika koji je isto bio u fazonu "šta više može novo da se ponudi" kad smo prije 20 godina čitali vijest o prvom Dualcore procesoru. A danas čitamo o flagšip modelima sa 96 jezgara.. Ko zna kakve inovacije nas mogu iznenaditi..

Taj sto je na dual core to rekao nije bio mnogo bistar ni dalekovid. Onaj ko danas to kaze samo konstatuje stvarno stanje.

Nazad
Vrh Dno