hvala rešio sam extra sve radi
Tu staviš link sa Google Playa i skineš originalni, negodovanje spol..
ImaNa EONu više nema na sportskim kanalima statistika tokom prenosa? Na atv aplikaciji je moglo čak i da se klikne i prebaci direkt na vreme pred gol...
Od juce mi na TCL televizoru Eon aplikacija ne radi kako treba ima smetnje u vidu piksela vidim da je 15.5 poslednji update... ima li neko slican problem?
Idi na TLC temu ima objašnjeno kako popraviti.Od juce mi na TCL televizoru Eon aplikacija ne radi kako treba ima smetnje u vidu piksela vidim da je 15.5 poslednji update... ima li neko slican problem?
Ako je veza stabilna može da radi bez problema i na 15 Mbps.... Ako ima oscilacija (što se često dešava 4G netom) onda može da bude problema i na daleko većim brzinama.Mislim da bi sa tom brzinom stucalo. Koristim na mi 4k tv stiku (tv je 1080p) u vikendici eon tv app, kada hotspot podesim na 2.4GHz i protok ide 30-40mbps lose radi, cim prebacim na 5GHz da brzina predje 50-60 vec je druga prica. Cak sam mislila da je do stika jer je cela aplikacija eon jako lose radila ne samo strim, ali sa brzinom 80-90 leti i stik i strim.
Isti telefon na istom mestu (ispod tv-a) na istoj mrezi samo promenjen hotspot settings daje onakve rezultate. Nema zagusenja jer nema u okolini drugih mreza, bazna stanica je blizu i signal je pun. Necu da idem u off, ali ovo je moje licno iskustvo vise puta testirano.Ako je veza stabilna može da radi bez problema i na 15 Mbps.... Ako ima oscilacija (što se često dešava 4G netom) onda može da bude problema i na daleko većim brzinama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari