Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

• Začetnik teme Začetnik teme jok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li sada kada su ih zeleni preuzeli ima i dalje geoblok?
Mogu da uzmem Eon app od drugara koji ima kablovsku?Da li kanali tipa N1 i slični rade na bilo kom netu?

posedujem regularan eon nalog ali mi treba zadnja EON smart tv app odnosno apk da skinem za moj tek kupljeni
Fire TV Cube (3rd Gen) pa ako može link molim vas

Na EONu više nema na sportskim kanalima statistika tokom prenosa? Na atv aplikaciji je moglo čak i da se klikne i prebaci direkt na vreme pred gol...

Pazi, stvarno nema.

Od juce mi na TCL televizoru Eon aplikacija ne radi kako treba ima smetnje u vidu piksela vidim da je 15.5 poslednji update... ima li neko slican problem?

Pozdrav svim benčovcima.

Imam jedan slot za Eon TV neiskorišćen. Hteo bih da ga upotrebim za matorce na selu, gde imam neograničeni A1 4g sa brzinom od oko 30/20 mbs. Nemaju smart TV tamo, pa sam mislio da kupim tv box. Na KP ima gomila smart boxova i nemam predstavu šta da tražim. Recimo da su zahtevi da eon, youtube, iptv smart i Netflix lepo rade. Tv je full HD, 4K nije još stigao u te krajeve 🙃

Meni je palo na pamet da kupim eon box ako bi to najbolje radilo ali sve neki otključani, zaključani, ne sme fabrički restart, neke verzije razne… nisam u materiji da bih znao šta mi treba.

Pare nisu problem i želim da ga ima na našem tržištu, bez da naručujem iz Šenžena.

Može li neka dobra duša da pomogne?

Hvala unapred.

Mislim da bi sa tom brzinom stucalo. Koristim na mi 4k tv stiku (tv je 1080p) u vikendici eon tv app, kada hotspot podesim na 2.4GHz i protok ide 30-40mbps lose radi, cim prebacim na 5GHz da brzina predje 50-60 vec je druga prica. Cak sam mislila da je do stika jer je cela aplikacija eon jako lose radila ne samo strim, ali sa brzinom 80-90 leti i stik i strim.

@blokowsky odgovor se sam nameće, više puta spomenuta (u ovom podforumu) marka Xiaomi (bolje box nego stick)

Mislim da bi sa tom brzinom stucalo. Koristim na mi 4k tv stiku (tv je 1080p) u vikendici eon tv app, kada hotspot podesim na 2.4GHz i protok ide 30-40mbps lose radi, cim prebacim na 5GHz da brzina predje 50-60 vec je druga prica. Cak sam mislila da je do stika jer je cela aplikacija eon jako lose radila ne samo strim, ali sa brzinom 80-90 leti i stik i strim.
Ako je veza stabilna može da radi bez problema i na 15 Mbps.... Ako ima oscilacija (što se često dešava 4G netom) onda može da bude problema i na daleko većim brzinama.

Ako je veza stabilna može da radi bez problema i na 15 Mbps.... Ako ima oscilacija (što se često dešava 4G netom) onda može da bude problema i na daleko većim brzinama.
Isti telefon na istom mestu (ispod tv-a) na istoj mrezi samo promenjen hotspot settings daje onakve rezultate. Nema zagusenja jer nema u okolini drugih mreza, bazna stanica je blizu i signal je pun. Necu da idem u off, ali ovo je moje licno iskustvo vise puta testirano.

Ne znam , ali sam testirao na vikendici gde je neki MTS ADSL od 15ak Mbps i radilo je bez štucanja. Naravno nisam opteretio mrežu drugim uređajima.
Za svaki slučaj stavio na limit od 4 Mbps zbog eventualnog opterećenja od drugih uređaja.

Hvala svima na savetima, imam ja način da to poteram da vozi brže. 2-3CA ruter i eventualno Omni antena i trebalo bi da pjeva. 🙂

Nazad
Vrh Dno