Šta je novo?

Beko registracija uredjaja, produzena garancija

miksan

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2011
Poena
225
Moja oprema  
Laptop
/
Tablet
/
Pristup internetu
  1. Wireless provajder
Da li neko ima problema da registruje proizvod , nikako da registrujem sporet i frizider?Tako nisam mogao ni prethodni sporet da odradim registraciju.

Koju god kombinaciju da probam nece za sporet.

Za frizider i nestoji ona nalepnica sa upustva gde bi trebalo da stoji serijski.Probao sa one etikete brojeve koja je zalopljena spolja nece.

Vise necu da uzimam njihovu tehniku.Za druge marke odradim registraciju bez problema sto tehnike ili alata.

Ne mogu tačno da se setim, taj drugi broj kucaš sve ili samo prva dva...

26 xxxxxx 02

Ide dugački broj pa ovo. Ako zapneš zovi njihov call centar

Kad otvoriš rernu dole bi trebala da bude nalepnica. A ja sam je dobio i medju onim uputstvima bila je ubačena za neko od tržišta

Nemaju u bazi serijske brojeve, pozove se telefonom da unesu ručno 🙂

Ja sam skoro za sve beko morao da saljem mejl sa slikama bar kodova i serijskih brojeva sa nalepnica mejlom, pa mi oni ručno registruju. Ali da ne prodje baš ni za jedan proizvod - mašina za pranje sudova, frižider, ugradna rerna, ugradna ploča nisam mogao da verujem. Na gorenje sajtu sam to završio za 2 minuta sa mašinom za pranje veša.

Mi smo pre mesec dana kupili Beko veš mašinu, registracija prošla bez problema, posle par dana stigao mejl da je produžena garancija

Isto bez problema za masinu i rernu

Kod mene 2 od 2 (frižider, šporet) da sam morao da pozovem telefonom jer je izbacivalo poruku na sajtu da ne prepoznaje serijal/product key 🙂

U toku razgovora sa podrškom rekoše mi da je to čest slučaj tako da su to oni uneli! Nakon par dana je stigao mejl za +3 godine produžene garancije...

Nazad
Vrh Dno