koji stick oredlažeš, koje dugmiće i da li smatraš da je medijapan ok za kutiju. Hvala unapred.
-Par puta sam imao delay sa nekim bežičnim modelima. Možda je to bilo samo slučajno.
Ne želim da razmišljam pa se držim žičnih.
-Vidim da ovde imaš Sanwa džojstike i tastere. Ja uglavnom idem na HAPP dugmiće-konkavni, udubljeni. sa navojem, 28mm je prečnik navoja. Robusni, izdržljivi. Da, kruti, neko će reći dugačak hod. Ali su to baš pravi "arkadni" tasteri za urnisanje. Postoje malo bolji mikro-prekidači, malo duži onaj jezičak, precizniji. I time se postiže mnogo bolja reakcija. Sanwa jesu genijalština, ako su original. Ali su mnogo nežni. Brate, za tabačine i pucačine gde mlatiš po tasteru onako muški...
Takođe ovi džojstici što ih sada forsiram su baš jaki. Jeste Kina. AIi su vrlo precizni, bez obzira što su robusni. Kratak hod, nema greške u pravcima. Tako da takav set iskreno preporučujem. I sam ga imam na jednom "ručnom" sistemu. Ponavljam se ali imam i Industrias Lorenzo magnetne. Kao španski, original. Jesu skuplji 3x Jesu ludilo. Ali iskreno-ovi Kinezi stvarno rade ODLIČNO!
Medijapan je sasvim ok. 10mm debljine dovoljan, ako se pravi ta "ručna" kutija. Ima i gotovih, kineskih kutija od pleksija ili kao drveta na Aliexp
Kod tih gotovih kutija je mana (ako se može tako nazvati) što u njih ne mogu Happ džojstici ili tasteri nego Sanwa (ili kopije)
Tako da iskreno-stvar je ukusa/kompromisa. Za HAPP set ti je potrebna dubina kutije bar 7-8cm. Za Sanwa (i kopije) 4 je dovoljno. Ove kutije su 4-5 cm dubine
Okačiću fotku sa tom kineskom gotovom kutijom. Tu imam Sanwa i par HAPP koji nisu u f-ji (preduboki pa su samo šminka) Primetićete i potenciometar s prekidačem za auto-fire. Navika od Amige, kad sam slično imao da ne mlatim kao blentav za Blood Money, Project X i slične beskonačne pucačke ekskurzije
Molim vas da mi ne zamerite na ličnim afinitetima
Set sa kineskom kutijom