Šta je novo?

Vivo X300 Series

Ako se dobro secam, Trading ima opciju da ih narucis aktivirane ili neaktivirane (ili sam to pomesao sa TaoBao-om), samo ne secam se da li im ista rade osim instaliranja Play Store-a. Svakako provery battery cycle, i full reset.
Napisao sam im da ne instaliraju ništa reko sam ću. Hvala proveriću.

Instalirali su već play store iako sam im rekao da ne rade to. Svejedno sam uradio reset, uključio google services i instalirao play store. Evo battery cycles.
1000064991.jpg

Koja je fora sa original punjačem i kablom puni fast, ali ne i super fast?🤣🤦‍♂️. Na mom 100w punjaču i kablu od 120w prikazuje super fast. Naravno opcija za super fast charging je uključena.

Koja je fora sa original punjačem i kablom puni fast, ali ne i super fast?🤣🤦‍♂️. Na mom 100w punjaču i kablu od 120w prikazuje super fast. Naravno opcija za super fast charging je uključena.
Kad staviš telefon na punjač, samo dodirni na dnu ekrana "fast charge" i tu možeš da biraš brzinu punjenja između normalno i veoma brzo

Planira li se možda x300. Mini?
Kolega ima X200 mini, zaista brutalno djeluje u toj veličini ta kamera i rezultati...

Global 1700$

Global 1700$
Neka ga da bude 😀

Dobrodošao! Kakvi su prvi utisci ? Da li može mini poređenje sa aktuelnim prethodnim telefonom ?
Hvala. Nisam nešto puno čačkao, ali neki prvi utisci su sledeći:
Poređenje sa z flip 4 je kao nebo i zemlja, totalno neuporediv u svim segmentima Vivo je za za 3 klase iznad.
Ajde negativno prvo:
-Nekako mi je grba nezgrapna iako oslonim kažiprst kapiram da mi treba vremena da se naviknem.
-Dosta oštre ivice ravne mislim da mi x200u više legla što se ekrana tiče.
-Prašina se dosta skuplja po ekranu i po kamera modulu i stalno se cimam da li pipam po kamera prstima ili ispod 😂.
-Prebacivanje podataka preko easy share je trajalo čitavu večnost 2 sata/150GB. Verovatno je do z flip-a, nisam siguran pošto svi govore da je relativno brzo. Druga stvar u vezi podataka je da je aplikacije samo prebacio a nije instalirao🙄. Treća stvar, prebacio je sve podatke posložene po folderima u svega dva foldera Music i Pictures/Video sve zajedno😩 i da sam znao ne bih to radio preko easy share 100%.
-U kolima imam držač za telefon i zbog grbe moram da ga izdigne malo pa je nekako nestabilan jer se ne oslanja na novice dole, ali uzeću neki drugi.
-Jedva povezah posle 20min sa BT u autu ne znam zašto
-Ne znam zašto nemam na ikonica a aplikacija tj broj notifikacija

Pozitivno:
-Baterija je jednostavno najbolja koju sam imao na jednom telefonu juče i danas 12 sati SOT
-Ekran odličan, kristalno čist, dosta bolji od z flipa(logično) a tu negde sa s25 ultrom
-Probah kamere na kratko samo neke portrete nećake i tu znam da nema greške tj najbolje što sam koristio do sada
-Solidni zvučnici ništa specijalno
-Origin OS sjajan i brz, jednostavan, doduše izbor widget a nije nešto.

Sve u svemu za ovu lovu(688€) nema bolje i zadovoljan sam.

Kad staviš telefon na punjač, samo dodirni na dnu ekrana "fast charge" i tu možeš da biraš brzinu punjenja između normalno i veoma brzo
Hvala, ne kapiram što moram to da menjam na nativnom punjaču a ne moram na anker-u, ali hajde probaću sledeći put pošto mi je ovaj prvi ciklus trajao brutalno što bi mladi rekli tj baterija je fantazija sve dok se ne uđe u camera app tu već lepo topi.

Nazad
Vrh Dno