MegaSkot
- Irish Transporter -
- Učlanjen(a)
- 04.12.2003
- Poena
- 2,555
Jel uspevaju kad placate QR kodom da vam skeniraju sa .pdf racuna? Meni uglavnom ne, a i kad se zumira vidi se da je ceo qr kod nekako blurovan tj u veoma losoj rezuluciju (Za razliku od ostatka sa .pdf racuna).Jel moguce da ne umeju to da urade kako treba? 🙂
Хвала за информацију(имам 2 даљинца).Ја сам у понедељак враћао опрему, ЕОН даљинац сам задржао јер ми треба за Xiaomi box и очекивао сам да ће ми то наплатити 1.099 динара у складу са ценовником. Међутим у пословници су ми тражили само боксеве и рутер, ништа друго их није занимало. Када сам питао а шта са даљинским и кабловима, рекли су да све то бацају и да узмем из кесе ако ми нешто треба. Ништа од опреме нисам посебно куповао.
То је моје искуство од пре три дана у пословници у Панчеву
Isto,rekli su da je to potrosni materijal.Ја сам у понедељак враћао опрему, ЕОН даљинац сам задржао јер ми треба за Xiaomi box и очекивао сам да ће ми то наплатити 1.099 динара у складу са ценовником. Међутим у пословници су ми тражили само боксеве и рутер, ништа друго их није занимало. Када сам питао а шта са даљинским и кабловима, рекли су да све то бацају и да узмем из кесе ако ми нешто треба. Ништа од опреме нисам посебно куповао.
Ниси имао посебне понуде,нису те звали у отказном року ?Ја сам у понедељак враћао опрему, ЕОН даљинац сам задржао јер ми треба за Xiaomi box и очекивао сам да ће ми то наплатити 1.099 динара у складу са ценовником. Међутим у пословници су ми тражили само боксеве и рутер, ништа друго их није занимало. Када сам питао а шта са даљинским и кабловима, рекли су да све то бацају и да узмем из кесе ако ми нешто треба. Ништа од опреме нисам посебно куповао.
Ovo je već ozbiljna ponuda.@Diamond
Јесу, звали су ме, нудили су 10 месеци по динар, остало по регуларној цени. Међутим имао сам много бољу понуду од А1, 15 месеци по динар, HBO MAX Premium 24 месеца, Netflix Basic 6 месеци, бржи интернет (600/300), 500 динара јефтинији пакет од СББ-а у преосталих 9 месеци које ћу плаћати.
Избор је био лак...
@boki78
Pošto razmišljam da odem sa SBB-a, da li možeš da mi kažeš da li ti je radio internet stabilno? Kako je kod A1? Kakva je infrastruktura kod tebe? Ja nemam uslova sa optiku. Ne znam šta bih mogao da dobijem od A1 ili drugih provajdera. SBB mi je coax do kuće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari