Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Je li to Fusion Pro ekran + Fusion pro leđa zaštita?

Štiti li sočiva kamera? Narošito kada se zgazi telefon. 🙂

Poslednja izmena:
Evo bukvalno sam krenuo da kucam post i rekoh nisam pratio temu par dana, ček da vidim sta je bilo i naletim na tvoj post. Znači apsolutno isti problem, s tim što se ne desava na s25fe (koji je kod mene) nego na s25 koji je kod devojke. Znači popizdeo sam od oktobra meseca do sad sam joj promenio jedno 10+ zaštitnih stakala i uvek apsolutno ista jebena stvar. U gornjem levom (ako gledamo pravo u telefon) uglu se posle par dana pojavi vazduh i krene da se odlepljuje. Znači sva moguca mejnstrim stakla promenjena po par puta svako, nillkin c+ pro, nillkin h+ pro (i sa i bez mehanizma za postavljanje), smart devil, mocolo, phenvel...znaci apsolutno sve kršteno što se na aliju može naručiti i svaki put isto. Stanem pa gledam, dal sam ja lud, da nije tu ekran nešto fabricki izdeformisan...ja ne vidim ništa. Padalo mi na pamet da nosim telefon u servis, ali šta da kazem, odlepljuje mi se zaštitno staklo uvek na istom mestu pa da popadaju od smeha. Bukvalno toliko bizarna situacija da to nije normalno. Kod mene na s25fe od prvod dana nillkin h+ pro mrdnulo nije (pu, pu, pu). Da ne zaboravim da naglasim, naravno da sam provrteo i 3-4 maskice, čisto da otklonim i tu sumnju da ga ne podiže maska. Ma kavi, uvek isto...a bila je i kombinacija nillkin staklo i nillkin maska...opet se odlepljuje i to sve na istom mestu. Na kraju sam joj rekao uzmi nosi bez stakla ko ga je*e. Ona neće da čuje. Jel ima neko ovde neko logično objašnjenje zašto se to dešava ili da dignem ruke? Jedino što meni na kraju pada na pamet to je da joj odnesem telefon kod onih koji lepe one folije u tržnim centrima i da joj zalepe. Doduše duša me boli da dam 4k za običnu foliju, ali na kraju ću tako. Vidim ima dve neke radnje koje rade te folije...bukvalno im i cene preslikane. Jel ima neko preporuku kod kojih otići (može i na pp da ne reklamiramo ovde)?
Ja na svom S25+ koristim Spigen masku Rugged armor i kupio sam Spigen zaštitno staklo. To je najbolja kombinacijama, a Spigen zaštitna stakla su certificirana za otisak prsta i sve radi odlično. Tanka su i kvalitetna stakla, sve je napravljeno da paše uz njihovu masku. Istina, skupo je, u Zagrebu sam i platio sam masku oko 45€ i staklo oko mislim dva komada u pakovanju sa aplikatorom za postavljanje i alatom oko 25€. Za kvalitetan mobitel necu nista sa aliexpressa za 3€ ni masku ni staklo. Tako sam radio i na prethodnom iPhone 15 pro.

Je li to Fusion Pro ekran + Fusion pro leđa zaštita?

Štiti li sočiva kamera? Narošito kada se zgazi telefon. 🙂
Fusion pro na ekranu, i maska spigen liquid air, preziveo kad mi je telefon ispao iz zadnjwg dzepa a ja potom nesvesno stajao na njemu 😂 (pod dejstvom alkohola - priznajem 😂)

Fusion pro na ekranu, i maska spigen liquid air, preziveo kad mi je telefon ispao iz zadnjwg dzepa a ja potom nesvesno stajao na njemu 😂 (pod dejstvom alkohola - priznajem 😂)
Онда ти се опрашта! 😂

Mozda ce nekom znaciti; posle perioda "uigravanja" kako volim da ga zovem i prvih 10ak dana preskocenih, za S25 Ultra mogu da kazem da je battery life (odnosno SOT) ocekivano samsungolik...znaci 4,5 - 5.5 sati na nekih 24h. Kao sto vecina zna, koristim manje vise sve osim AOD posto mi je u tu svrhu ipak samsung sat nezamenljiv. Prilazem slike kao i uvek. Sad mi je ostalo jos da probam kombinaciju light performance profila, slabiju rezoluciju i 4g forsiran (bez 5g)...ako mi to da bar pola sata vise, ostavicu tako (posto generalno ne gubim nista primetno) u suprotnom teram sve "full" kao do sada.
Glavna stvar jer koliko telefon koristiš na 4G ili wifi i koliko jako puca brightness
Evo posle nekih 6m kad sam napolju ceo dan tipa 5-6h SoT tako nešto
Na wifi lagano 7-9h
Ekran Na max brightness ubija koliko vuče i tu nema pomoći osim da konačno stave bateriju 7000-8000 mah, briga me za 20g više

Ce' da stave kada se dogovore sa jabukom oko sledecih poteza 😉 😅

Poslednja izmena:
Neverovatno koliko je ekran uvek prljav dal zbog ovog premaza za odsjaj
Sve kao neću staklo ali moraće
Večito mi telefon kao da sam pekar pa radim s masan burek, a brišem ga 5x dnevno ko ludak 😂

Mastan ekran je cena za antirefleksiju i odličnu vidljivost na suncu. Svi ekrani su masni i prljavi samo se to na antireflektivnima vidi iz aviona. Ne mo'š sastaviti dva dobra...

Sa druge strane, imamo i onu samsungovu anti-reflect foliju, ne masti se toliko, reflektivnost je skoro kao i kad je ekran bez zastite, otprilike 90% sa folijom. Ali se grebe lako da je to strasno.

Nego, da l' ce da puste sutra ovaj tuzni 8.5 globalno? 😅

Htedoh da ti predlozim da probas gel foliju, stvarno super stvar. Ja je nosim godinama i musterijama u radnji rado preporucujem da predju na folije. Staklo je krto, kruni se i stvara se vazduh. Kod folije toga nema. E sad, kod nas u Uzicu su najosnovije folije 1000 dinara sa ugradnjom, ne vidim cemu cene od 4000din kada su te folije u nabavci svega 2.5e cini mi se… Naravno mora i sekac da se ima ali vrlo brzo se to isplati. Ne znam gde zivis ali 4000 je stvarno puno…. 1000 obicna, 1500 mat i 2500 privacy. Ima i ona varijanta UV folija ali to je kao da stavis plocu na ekran, neko nestrucan vrlo lako moze da otkine ceo displej ako pokusa da skine, pogotovo ne daj boze ako je ekran kvrcnut malo, lepak udje u te rupe i nema vise Boze pomozi Evo bukvalno sam krenuo da kucam post i rekoh nisam pratio temu par dana, ček da vidim sta je bilo i naletim na tvoj post. Znači apsolutno isti problem, s tim što se ne desava na s25fe (koji je kod mene) nego na s25 koji je kod devojke. Znači popizdeo sam od oktobra meseca do sad sam joj promenio jedno 10+ zaštitnih stakala i uvek apsolutno ista jebena stvar. U gornjem levom (ako gledamo pravo u telefon) uglu se posle par dana pojavi vazduh i krene da se odlepljuje. Znači sva moguca mejnstrim stakla promenjena po par puta svako, nillkin c+ pro, nillkin h+ pro (i sa i bez mehanizma za postavljanje), smart devil, mocolo, phenvel...znaci apsolutno sve kršteno što se na aliju može naručiti i svaki put isto. Stanem pa gledam, dal sam ja lud, da nije tu ekran nešto fabricki izdeformisan...ja ne vidim ništa. Padalo mi na pamet da nosim telefon u servis, ali šta da kazem, odlepljuje mi se zaštitno staklo uvek na istom mestu pa da popadaju od smeha. Bukvalno toliko bizarna situacija da to nije normalno. Kod mene na s25fe od prvod dana nillkin h+ pro mrdnulo nije (pu, pu, pu). Da ne zaboravim da naglasim, naravno da sam provrteo i 3-4 maskice, čisto da otklonim i tu sumnju da ga ne podiže maska. Ma kavi, uvek isto...a bila je i kombinacija nillkin staklo i nillkin maska...opet se odlepljuje i to sve na istom mestu. Na kraju sam joj rekao uzmi nosi bez stakla ko ga je*e. Ona neće da čuje. Jel ima neko ovde neko logično objašnjenje zašto se to dešava ili da dignem ruke? Jedino što meni na kraju pada na pamet to je da joj odnesem telefon kod onih koji lepe one folije u tržnim centrima i da joj zalepe. Doduše duša me boli da dam 4k za običnu foliju, ali na kraju ću tako. Vidim ima dve neke radnje koje rade te folije...bukvalno im i cene preslikane. Jel ima neko preporuku kod kojih otići (može i na pp da ne reklamiramo ovde)?
Htedoh da ti predlozim da probas gel foliju, stvarno super stvar. Ja je nosim godinama i musterijama u radnji rado preporucujem da predju na folije. Staklo je krto, kruni se i stvara se vazduh. Kod folije toga nema. E sad, kod nas u Uzicu su najosnovije folije 1000 dinara sa ugradnjom, ne vidim cemu cene od 4000din kada su te folije u nabavci svega 2.5e cini mi se… Naravno mora i sekac da se ima ali vrlo brzo se to isplati. Ne znam gde zivis ali 4000 je stvarno puno…. 1000 obicna, 1500 mat i 2500 privacy. Ima i ona varijanta UV folija ali to je kao da stavis plocu na ekran, neko nestrucan vrlo lako moze da otkine ceo displej ako pokusa da skine, pogotovo ne daj boze ako je ekran kvrcnut malo, lepak udje u te rupe i nema vise Boze pomozi. Sve u svemu folija je tanka, elegantna i pruza potpuno istu zastitu kao staklo, samo je stvar licnog ukusa 🙂

Sa druge strane, imamo i onu samsungovu anti-reflect foliju, ne masti se toliko, reflektivnost je skoro kao i kad je ekran bez zastite, otprilike 90% sa folijom. Ali se grebe lako da je to strasno.

Nego, da l' ce da puste sutra ovaj tuzni 8.5 globalno? 😅
Ne verujem, prva na udaru treba da bude Korea pa nakon toga idu svi ostali. Koliko znam oni su je odlozili a sad dokle, nemam pojma

Ljudi sa base s25, kakva vam je baterija, jel može da izgura ceo dan? Razmišljam da ga uzmem, ili možda ipak da idem na s25 plus

Htedoh da ti predlozim da probas gel foliju, stvarno super stvar. Ja je nosim godinama i musterijama u radnji rado preporucujem da predju na folije. Staklo je krto, kruni se i stvara se vazduh. Kod folije toga nema. E sad, kod nas u Uzicu su najosnovije folije 1000 dinara sa ugradnjom, ne vidim cemu cene od 4000din kada su te folije u nabavci svega 2.5e cini mi se… Naravno mora i sekac da se ima ali vrlo brzo se to isplati. Ne znam gde zivis ali 4000 je stvarno puno…. 1000 obicna, 1500 mat i 2500 privacy. Ima i ona varijanta UV folija ali to je kao da stavis plocu na ekran, neko nestrucan vrlo lako moze da otkine ceo displej ako pokusa da skine, pogotovo ne daj boze ako je ekran kvrcnut malo, lepak udje u te rupe i nema vise Boze pomozi. Sve u svemu folija je tanka, elegantna i pruza potpuno istu zastitu kao staklo, samo je stvar licnog ukusa 🙂
Misliš one folije sto se seku i lepe na licu mesta sve to za 1000 dinara? To nije skupo uopšte. Ja ovde u Bg znam za one dve radnje koje se time bave. Eto ako ako neko zna da za slične pare ima negde u Bg da se zalepi takva folija bio bih zahvalan. Ne isplati mi se da idem u Užice. 😄

Ne verujem, prva na udaru treba da bude Korea pa nakon toga idu svi ostali. Koliko znam oni su je odlozili a sad dokle, nemam pojma
U pravu si. Nisam uopste naleteo na vest da su tamo odložili, sve ubedjen da je 30. pocelo tamo, a od danas je navodno trebalo globalno. Odlozili navodno ne zbog problema, nego jer su praznici pa nema tehnicke podrske u slucaju "havarije" 😂 obrazlozenje istinito kao i grafikoni prodaje s26 serije 😂

Pozdrav svima, kupio bih Samsung galaxy s25 ultra, trenutno je najjeftinija cena preko sajta 109,990 dinara, sajt se zove Refurbished.eco
Oni tvrde da je to cena za NOV fabrički zapakovan uredjaj pa se ja nesto razmisljam da ne bude posle da su mi poslali polovan refubrished telefon a ne nov pa se pitam da li neko ima iskustva sa njima i da li bi taj telefon zaista stigao nov a ne polovan?

Prilozi

• Screenshot_20260504-094359.Chrome.png
    Screenshot_20260504-094359.Chrome.png
    140.3 KB · Pregleda: 27
Misliš one folije sto se seku i lepe na licu mesta sve to za 1000 dinara? To nije skupo uopšte. Ja ovde u Bg znam za one dve radnje koje se time bave. Eto ako ako neko zna da za slične pare ima negde u Bg da se zalepi takva folija bio bih zahvalan. Ne isplati mi se da idem u Užice. 😄
da da, bas te folije. Eto, nadam se da sam ti pomogao bar malo, sada bar znas sta da trazis, uvek ih pitaj za najobicniju i najjeftiniju providnu foliju. Ima razlike u kvalitetu srazmerno sa cenom ali nisi valjda toliki baksuz da ti nalete one najjeftinije i najgore folije, valjda bar malo paze o svojim klijentima.. Svakako ako budes isao nekada na Zlatibor, svrati do Uzica i javi se, mozemo da pojedemo i komplet lepinju i stavimo i zastitu 🙂

Pozdrav svima, kupio bih Samsung galaxy s25 ultra, trenutno je najjeftinija cena preko sajta 109,990 dinara, sajt se zove Refurbished.eco
Oni tvrde da je to cena za NOV fabrički zapakovan uredjaj pa se ja nesto razmisljam da ne bude posle da su mi poslali polovan refubrished telefon a ne nov pa se pitam da li neko ima iskustva sa njima i da li bi taj telefon zaista stigao nov a ne polovan?
Sam naziv sajta ti kaze refurbished, sto znaci refabrikovani telefoni. Jel za kes hoces da kupis? Bolje otidji kod lokalnih prodavaca, mislim da ces naci bolju ponudu nego ovde, plus ces imati i “domacu” garanciju i podrsku oko bilo cega. Ako vec uzimas ultru nemoj da gledas u 50e razlike, samo biraj sto puzdaniju opciju a to su upravo lokalne privatne prodavnice i servise telefona u tvom gradu/mestu

Ljudi sa base s25, kakva vam je baterija, jel može da izgura ceo dan? Razmišljam da ga uzmem, ili možda ipak da idem na s25 plus
Ja sam moj uzeo proslog septembra i zadovoljan sam sa baterijom, uz normalno koriscenje malo 4/5g i wifi, gps i bluetooth stalno upaljeni izgura mi dan lagano, i odradio sam par onih trikova za cuvanje baterije sto je pisano ovde, light performance i ostale fore rade posao, bar meni 😁

Folija je malo nezgodna na ultri, bar je meni nekako "zapinjala" olovka. Skinuo posle par dana. Od mene preporuka za spigen staklo. Tipa 25e dva komada, dolazi onaj aplikator, evo skoro 8 meseci nit se odlepilo negde, nit se izgrebalo.

Sija, ja sam se navikao nakon nekog vremena. Al da ima odsjaj, ima. Nisam siguran da iko ima nešto kao samsung, većina tih antireflektivnih stakala nije 100% transparentno. Kolega ima neko, katastrofa.

Kod mene gura ceo dan i duze bez problema, bez onih gluposti (sem par gluposti) za optimizaciju baterije, samo performans mode.

Meni su npr. oba ta spigen stakla pukla na ajfonu 15PM, ali obzirom da sam placao apple care+ nisam vise ni stavljao staklo.
Ali svi ih hvale, verovatno je do mene.. jer u vecini slucajeva tel je u zadnjem dzepu dok sedam u kola.

Nazad
Vrh Dno