Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

E A1 nije savršen. Ali korisnička im je ljubazna i uvek se trude da pomognu. To skidam kapu ak i ako nekad ne mogu da pomognu ili ne znaju barem se potrude.

Šta mogu očekivati od Yettel-a, istekla UO, broj je kod njih već bar 15god? Hvala!

Šta mogu očekivati od Yettel-a, istekla UO, broj je kod njih već bar 15god? Hvala!
Najjeftinija ponuda : 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu.

Ali su od marta meseca svi operatori krenuli da sužavaju popuste, i ako na drugu ili eventualno treću ponudu ( njihovu ) ne prihvatite, puštaju broj da se prenese u drugu mrežu.

Mogao si da fotkas papir dok si kucao sve ovo...
Neka ti slikaju oni što imaju ugovore po 600 din sa svim aplikacijama i sve neograničeno,minuti u romingu neograničeno,internet takođe,sva uža familija od braće,sestara,roditelja,dece,tast,tašta,znaju ko su,verovatno ih ima i ovde ,samo ćute i smeju se nama.Eto oni imaju "komercijalne ponude",samo govore nemoj nikom da pričaš.

E A1 nije savršen. Ali korisnička im je ljubazna i uvek se trude da pomognu. To skidam kapu ak i ako nekad ne mogu da pomognu ili ne znaju barem se potrude.
Ja sam bas suprotna iskustva imao, podrska nepostojeca, ne daj Boze da ti ne radi nesto. Uvek neki problem sa ovima u poslovnici. Call centar isto, kao da su po kazni tamo. Chat na sajtu beskoristan. Jedino su mi pomogli ovi preko kontakt forme, bas su prijatni bili.

Jetel se jeste pokvario od kad je prodat, od signala, na nekim mestima mi prekidaju pozivi od kad su uveli 5g, do podrske koja gleda da ti uvali svasta, ostao sam jedino zbog 12 meseci po dinar, i aplikacija, max i slicno.

Neka ti slikaju oni što imaju ugovore po 600 din sa svim aplikacijama i sve neograničeno,minuti u romingu neograničeno,internet takođe,sva uža familija od braće,sestara,roditelja,dece,tast,tašta,znaju ko su,verovatno ih ima i ovde ,samo ćute i smeju se nama.Eto oni imaju "komercijalne ponude",samo govore nemoj nikom da pričaš.
Ne bih ti preporucio da pises vise ovde, povuci se u ilegalu, jer mogu da te preko IP adrese nadju i da ti dodju na kucnu adresu da ti provere taj ugovor da li je stvaran...

Izvini ako sam bio grub,ne razumem da moram da se pravdam,samo sam napisao svoje iskustvo,tu smo da pomažemo jedni drugima.Da nisam video ovaj forum nikada ne bih znao da mogu tražiti popust na pretplatu,u Yettelu sam 10 puta obnavljao ugovor na 2g bez dinara popusta,idem tamo ko mi da bolje uslove i to je to,baš me briga koja je mreža.

Zato forum i služi, da podelimo iskustva samo bez preterivanja i pričanja bajki. U 99.9% slučajeva se iskustva korisnika poklapaju, ali pojavi se tako neko sa nekom pričom koja ne pije vodu baš uvek, otud i skepticizam koji je opravdan.

A to da postoje ponude te vrste za koje kažes da nam se smeju, da postoje i obično su rezervisane znamo i za koga. Nismo baš toliko neinformisani, samo takvi teško da su na ovom forumu.

Prenosim broj u Yettel, jel se vise isplati da prebacim na Prepaid pa da cekam neku konkretnu ponudu ili da prebacim odmah na postpaid i uzmem onih 3m po 1 dinar?

Ne znam koju tarifu si planirao, ali bez 50% popusta na pretplatu sve je dranje kože sa leđa...

Ja pusavam vec odredjeno vreme da shvatim iz kog razloga bih opste koristio Yettel usluge🙂Uporedjujem cene uredjaja A1-Yettel.U A1 uredjaj (uz reciklazu jednog samo starog uredjana i isplatom u celosti) uz paket najobicniji "NEO 5"-1.899 kosta 124
740 (na stranu sto uz skuplje pakete,pada cena telefona..to izgleda u Yettel-u ne znaju).U Yettelu isti uredjaj (uz reciklazu tri cak uredjaja,isti je iznos popusta..bez obzira da li su dve slusalice i punjac ili tri telefona..) i paket Yettel Mobile M-3.599 (skoro pa duplo skuplji plaket) uredjaj iznosi 24 x 6.749 = 161.976,sto je za cak 37.236 skuplje nego u A1 i na stranu sto je paket duplo skoro skuplji (ne osporavam razliku u tome sta koji nudi).
U ovlascenim radnjama je isti uredjaj par hiljada suplji nego u Yettelu uz navedeni paket.I ko bi sada resio da kupi u kesu,pre ce da da tih par hiljada i da nema veze sa njima,nego da robuje i paketu jos (za 3.599 mozete i u A1 i u Mts-u da uzmete najjace pakete za te pare bez uredjaja)..Gde tu logika🙂

… logika je jedino mogućnost kupovine na rate, za one koji jedino tako mogu da priuštr uredjaj… za sve ostale varijante, A1 je logičniji izbor… jedino aplikacije kod Yettela prave razliku… ali, u zavisnosti od paketa, ograničava brzine…

… logika je jedino mogućnost kupovine na rate, za one koji jedino tako mogu da priuštr uredjaj… za sve ostale varijante, A1 je logičniji izbor… jedino aplikacije kod Yettela prave razliku… ali, u zavisnosti od paketa, ograničava brzine…
Slazem se sve,ali na rate mozes i preko banke..na 24 sigurno i kod ovlascenih prodavaca.Jedino ako mislis zbog nekog staza kod njih pa da ne moras da razmisljas ti o tome,vec ti daju "na rec" na rate.Mada..i to verujem da provere prvo

Samo budi tvrd pregovarač, svaki mesec dodatnih 3GB, sve ukupno 8GB u romingu 20minuta i neograničeni minuti ka inostranstvu.
Koliko ranije si tražio tih 50% popusta na račun na 24 meseca?
Ističe mi ugovor za 20tak dana
Pokrenuo bi prelazak na prepaid jer verovatno ništa ne nude ako odeš u poslovnicu, pošalješ mail?
Tako sam prošli ugovor odmah su me zvali i dali 50% na bilo koji paket

K
Najjeftinija ponuda : 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu.

Ali su od marta meseca svi operatori krenuli da sužavaju popuste, i ako na drugu ili eventualno treću ponudu ( njihovu ) ne prihvatite, puštaju broj da se prenese u drugu mrežu.
Kako si uspeo da dobiješ takve uslove?

Samo zahtev za prelazak u drugu mrezu nudi iole korektne uslove.

Jel se dobija neki popust na mesecnu pretplatu u slucaju prenosa broja iz druge mreze (naravno,bez uredjaja, tu su po cenama neprijatno i bezobrazno skupi)?

Meni je istekao ugovor pre mesec dana. Nude mi paket sa popustom koji je trenutno skuplji od ovog koji imam. Podneo sam zahtev za prenos broja u A1. Zvali su jednom, nisam bio pri telefonu. Poslali su mi opet poruku sa istim paketom koji su mi nudili ranije, nikakva bolja pogodnost. Šta ja sad mogu da uradim? Da čekam da me opet zovu? Ili je to to, neće više zvati i ja prelazim u A1...

@m1losh Trebalo bi da zovu. Meni su bar jedno 5 puta pozivali dok se nisam javio, na kraju su zvali i na drugi broj.

@m1losh Trebalo bi da zovu. Meni su bar jedno 5 puta pozivali dok se nisam javio, na kraju su zvali i na drugi broj.
I ja to kontam, ali potpisao sam ugovor sa A1 prekjuce, pa bi verovatno vec trebalo da mi promene mrezu. A stigla mi je i neka poruka od Yettel-a sa stanjem dugovanja zbog prenosa broja, sve je izmireno naravno.

Ako ti je stigla ta poruka verovatno ti pustaju broj. Znaces veceras oko 6,pola 7 ako ti A1 posalje sms u koje vreme je prenos. Ako bude prenosa A1 javlja sms porukom u to vreme. Meni je prvo Yettel poslao sms sa stanjem duga a A1 mislim isti dan kada je planiran prenos.

Meni je istekao ugovor pre mesec dana. Nude mi paket sa popustom koji je trenutno skuplji od ovog koji imam. Podneo sam zahtev za prenos broja u A1. Zvali su jednom, nisam bio pri telefonu. Poslali su mi opet poruku sa istim paketom koji su mi nudili ranije, nikakva bolja pogodnost. Šta ja sad mogu da uradim? Da čekam da me opet zovu? Ili je to to, neće više zvati i ja prelazim u A1...
Toliko o tome da daju 50% čim pokreneš prenos broja...
Jel neko skoro probao da prebaci broj na prepaid? Meni su odmah slali poruke i zvali nude post paid koji hoću sa 50%
Mada sad neću ni na samo 50% pristati dok ne dodaju EU neta ili odoh u A1

Jel neko skoro probao da prebaci broj na prepaid? Meni su odmah slali poruke i zvali nude post paid koji hoću sa 50%
Ako Vam je trenutna ponuda bolja kod drugog operatora ( A1 SRB ), nego kod trenutnog operatora ( Yettel SRB ), odluka je na Vama da li ćete ostati tamo gde ste trenutno ili preći kod novog.

Čovek se nije javio.kad su ga zvali. To je ta opasnost, ako se jednom ne javiš pitanje je da li će ponovo zvati, nekoga da, nekoga ne.
Evo moja žena već više od godinu dana fura broj bez UO samo zato što nije sigurna da li će se moći javiti kad je pozovu

Nazad
Vrh Dno