Šta je novo?

Mobilni telefon Najbolje sto se moze izvuci iz zadnje kamere ?

Koji mobilni telefon kupiti

Animal

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2013
Poena
275
Dosao je red na novi telefon posle tacno 5 godina doslo vreme da se rastanem sa vremesnim Poco X3 NFC.
Zadnja tri telefona Mi A2, Mi 9t, Poco X3.

Treba mi nesto do maksimum 350 eura ( KP, one radnje po Balkanskoj ), ali sa naglaskom za sto bolje moguce kamere u tom cenovnom rangu. Kamere mi ne trebaju za neke gluposti nego za slikanje poslovne vrste.
Poco X3 pravi sasvim zadovoljavajuce slike u uslovima dnevnog svetla, pred sumrak su slike jako lose, do duse ja u 95 % slikam u dan, video snimak u dan ocajan da ne kazem neupotrebljiv, tako da naglasak za novi telefon trebao bi da pravi i dobar video sadrzaj tokom dana.

Prednju kameru ne mora ni da ima to me uopste ne zanima, samo zadnja, ekran da bude OK to jest bolji od sadasnjeg ( IPS ne vidi se nista na suncu bukvalno ), to je u sustini to, nema nikakvih specijalnih zahteva, igrice ne igram, niti mi treba sada neka munja nebeska, ako ima nesto bolje u ponudi kod drugih marki spreman sam i da se oprostim od Xiaomi tradicije koju sam pratio do sada.

Unapred hvala na predlozima.

Ja jedino sto sam gledao a da je u tom budzetu su Poco F7 i Poco X8 Pro, koji su koliko sada vidim miljama bolji telefoni od tog Honora 400 u svakom parametru sem mozda u kamerama, zato sam i postavio pitanje...

Xiaomi Redmi Note 15 Pro
Samsung S24Fe
Samsung S25 Fe
Samsung A56
Баци поглед на неки од ових.
Самсунгови мидрејнџери су генереално добри, док за овај Шаоми, неки јутјубери кажу да је најбољи мидрејнџер.

Gledao sam onaj Xiaomi Redmi Note 15 Pro +, e sada na papiru i po oceni na Kimovilu, kamere se ne razlikuju nesto preterano u odnosu na Poco F7, Poco X8 pro, pa sam ga eventualno iskljucio jer su ova dva mnogo hardverski superiornija telefona, da se razumemo ako je razlika u kamerama minimalna sigurno cu uzeti jaci telefon, ako je razlika u kamerama velika onda ide prednost na kamere i slabiji hardver..

Pogledacu Samsunge.

Nazad
Vrh Dno