Šta je novo?

Sony Xperia 1 Mark VII

lR2NlKN.jpeg

^ fejk 99%. A ova slika koju sam postavio se danas (greškom) pojavila.

Vidoh to,deluje kao nečiji loš mockup. Onleaks je prilično pouzdan ali iskreno nadam se da greši, odvratan mi je taj "redmi dizajn"

Pa biće kao na linku koji se sherovao. Onleaks plaća neke proizvođače kejsova da mu daje CAD rendere koje dobijaju od proizvođača i onda po tome izbacuje info.

Onda je to znak da konačno prelaze na veći senzor za telefoto.
Verovatno će biti otprilike taj oblik kamera ostrva, ali malo lepše izveden nego na renderima (uvek bude tako).

Zbog te slike ponovo su počeli da sumnjaju da će biti kvadratni oblik kamera ostrva 😂
A jedan brazilski sajt je napisao ovo za prednji izgled:
"The front of the phone marks the end of an era for the famous product line. The company decided to remove the thick top bezel that traditionally housed the selfie camera and proximity sensors. The new model uses a direct hole in the illuminated panel to accommodate the front lens. This decision significantly increases the usable viewing area for the end user. The utilization of front space reaches unprecedented levels for the brand."
Mada u ovo ne vjerujem.
Ako bude dobar zoom , tj dobar telefoto senzor, za mene je to kompletan telefon, brdo AI mi ne treba, wide senzor na 1 VII je odličan, i glavna je vrlo dobra, možda je malo unaprede ali mislim da ostaje 48mp, ne 200 Lytia. Nema sumnje da će biti preskup, ali sve nešto sačekujem da vidim finalne specifikacije, jer taman sam našao 1 VI sa malim brojem ciklusa punjenja i garancijom još godinu dana, koji sem tog lošeg telefoto, meni je 👌

Zar ne pređoše na ODM? 🤔 Koliko mi je poznato, od ove godine se to proširuje i na flagship lineup pa moguće da zbog toga kasne, ali glavno je da Xperia 1 VIII neće biti proizvedena u sopstvenoj režiji pa ni ne čudi onakav dizajn.

Nazad
Vrh Dno