Šta je novo?

Stremio

Da li možete da pustite 7 epizodu sezone 2 Monarch? Pola sata rešavam problem sa netom, plejerom, zapravo bilo koji fajl ne radi kako treba, kao da je do debrida. Na kraju sam preko browsera krenuo download, 2mb/s. Epizoda 8 radi normalno i bilo šta drugo sa Stremia.

Koji čudan problem.

Da li možete da pustite 7 epizodu sezone 2 Monarch? Pola sata rešavam problem sa netom, plejerom, zapravo bilo koji fajl ne radi kako treba, kao da je do debrida. Na kraju sam preko browsera krenuo download, 2mb/s. Epizoda 8 radi normalno i bilo šta drugo sa Stremia.

Koji čudan problem.
Evo ja sam pustio radi normalno

Umeju predvece da zabodu pluginovi... dal gledao sa xiaomi sticka ili webos-a..
Mada recimo MediaFUsion se uvek nadje neki stream 1080p koji radi, dok torrentio kad prsne uvece, ne radi nijedan.
Ne postoje pravila, ali zapravo izgleda da je pravilo da kod nas uvece (od 21-23h) se javlja najvise problema sa torrentiom..

Koji čudan problem.
Ja sam sad pustio tu epizodu na brzaka preko AIOStreams-a, neki fajl od 4GB, i kad sam skočio na pola otprilike, signal je pukao. Onda sam pustio drugi, od 9GB koji je izbacio DMM Cast, i on je bez problema izdržao više velikih skokova. Nije baš neki ultra jak test, al eto, treba možda povesti računa koji je rezultat keširan, to bi trebalo u svakom slučaju da bude najstabilniji signal.

Sve vise pocinje da me nervira sledeca pojava. Pustim neki film preko RD i radi ok. Ako zaustavim film i hocu da nastavim kasnije, nekad bez problema krene gde sam stao a nekad prijavi da Exo playe (default) nece da pusti video i da probam neki VLC ili neki drugi externi plejer! Obicno to kad prijavi, ni sa jednig adona ne mogu da pustim nista

Stremio lite RD na vidaa os, ucita sve i stane posle 15-20s, onda ucitava beskonacno. Ako premotam malo opet radi 20s pa stane da ucitava. Je l ima neko poznato resenje za ovo?

Meni se to isto dešavalo... Ali dešavalo se nevezano za veličinu fajla.. jednostavno nekad su mi i manji fajlovi po istom principu prekidali tako, čim se malo premota unapred on opet neko vreme radi i tako.... Mada nisam ni rešio to na kraju nego sam puštao drugi link u tom slučaju.

Nazad
Vrh Dno