Šta je novo?

Nubia Z70 Ultra

Jeste naravno. Nije to bas tako kao sto se ovde piše da nema ažuriranja, ima naravno, ali recimo nije to kao kod samsung npr.
Evo ti čist primer, z60 ultra proizvodnja 2023 decembra, sad ima poslednji update. Isto kao i z70 ultra.
Svaki nubia telefon Z serije, super radi, jako dobra baterija, izrada odlična, kamera veoma dobra, ekran takodje. Tako da, za novac koji se nudi, top telefoni, to je moje iskustvo. Imam čak i dva jeftinija modela Nubia telefona, rade perfekt.
Moje iskustvo to kaže, da ćeš biti veoma zadovoljan sa Nubia.
2x z60 ultra u kući
Nubia Z50S pro 1tb
Nubia Focus 2 ultra 512gb
Nubia Focus pro 5g 256gb
Nubia Focus 5g 256gb
I kao sto rekoh, svaki model super radi, bez kočenja itd... Z serija je super kamera, do ovi ostali kamera nije ni prosek, veoma loše.

@fkloznica
Kazi ti meni tvoje iskustvo, sa nubia, lično iskustvo?
Pusti ti to sta svako piše..
Da cujem tebe... Lično iskustvo.
Evo ja sam gore naveo moje iskustvo, jel nubia najbolja, nije naravno.

Testiraj sve oko kamere, mnogo opcija ima, gde slike mogu stvarno perfektne da budu.
Kamera za sve uslove, i mnogo igranja itd

Pročitaj post iznad, šta sam napisao.
Mnogo opcija, mnogo podešavanja. Upravo iz tog razloga je z60 top kamera, automatika vrhunska

Kako neki kažu ovde, a nemaju dodir sa Nubia, update.
Z60 ultra
2023 predstavljen telefon.
Tada sa Andorid 13
Sada : 2026

Prilozi

• Screenshot_20260425_195906.jpg
    Screenshot_20260425_195906.jpg
    63.3 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_20260425_195851.jpg
    Screenshot_20260425_195851.jpg
    44 KB · Pregleda: 35
Ne govorim o kvalitetu telefona, govori sam samo i isključivo o podršci kompanije kupcima, a možemo da se složio ili ne ali ona je najgore od svih vrhunskih brendova jer:
  • kod svih modela prilikom izlaska se odmah objavi koliko godina odnosno major updates će imati konkretni model, dok za Nubiu Z60 još nisu zvanično objavili hoće li dobiti ove godine a kamoli da su to objavili 2023. godine i niko ne treba da kupuje telefon da bi saznao takvu informaciju,
  • Svi vrhunski brendovi za top modele (i ne samo njih) imaju major updates znatno više nego Nubia modeli što jeste problem podrške,
  • bilo je dosta problema sa brikovanjem prilikom updatea koji su korisnici morali sami da rešavaju i o svom trošku iako nije bilo do nje a da pritom nisu imali ni podršku kompanije u vidu obezbeđenja najneophodnijih fajlova a ni zvanično generalno izvinjenje zbog toga što je njihov update doveo do neprijatnosti.

Da završim ovde - stvarno verujem (bez sarkazma) da je kvalitet izrade vrhunski, stvarno verujem da pravi dobre slike, stvarno verujem da je odnos kvalitet - cena dosta dobar i stvarno verujem da je podrška kompanije i sam softver daleko, daleko ispod nivoa bilo koje kompanije a kamoli one koja stremi da bude u vrhu - da ne kažem da je IMHO užasna.

Realno. Ja bih ga prvi uzeo da su makar obećali 3god podrške, čak šta više ne mora da ima puno updejta i bug fixova godišnje ako sve radi kako treba. Možda je rešenje da se u nekom trenutku pređe na CN rom, ako on uopšte ima neku zagarantovanu podršku?
Edit: ZTE/Nubia has officially promised 3 years of software and security updates for the Z80 Ultra in China.

A što se samog z80 tiče, tu mi se skoro sve sviđa, os je blizu Google stock UI, hw je brutalan i cena mu je super 680e 16/516gb u DE. Baš sam bio blizu da ga porucim ali me baš sw plaši i nedostatak podrške.

Poslednja izmena:
@marinko98
Kada budeš imao vremena možda da bacis neki review ? I poređenje sa modelima koje si imao u nekoj skorijoj prošlosti.

Na netu ima baš malo kvalitetnih klipova o z80 ultra modelu.

Nazad
Vrh Dno