Šta je novo?

Sonizoon TLC QLC 1tb i torrent problem

pilauda

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
775
Moja oprema  
CPU & Cooler
7800x3D & Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650M Aorus Elite AX
RAM
2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 CL30
GPU
MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
Storage
Samsung 990 pro 2TB , Silicon Power 2TB
Zvuk
Edifier R1700BT
PSU
FSP Hydro G PRO 1000W ATX3.0
Kućište
CoolerMaster MasterBox TD500 MESH
Monitor
Gigabyte 27'' AORUS FO27Q2 OLED
Miš & tastatura
Scyrox V8, Razer Ornata V3
Ostale periferije
Xbox Series X
Laptop
HP 15s-eq2083nm
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
Stvarno ne znam gde da postavim temu, ako sam pogresio mesto neka admin premesti.
Elem juce sam skinuo oko 800gb filmova na fleshku iz naslova snamerom da nabijem malo ratio na torrentleechu ali upload ne ide uopste, e sad ne znam jel sa fleshke ne moze da se radi upload uopste ili je nesto drugo u pitanju?

fejk fleska ?
I ranije si je koristio za prebacivanje na nju i SA nje filmova, bilo cega ?

Nije ta fleska fake, drugi je problem u pitanju.

Inace greju se te fleske dosta, nije ti ona preporucljiva za to sto si zamislio svakako.

Znam da nije preporucljivo nego kazem htedo neki dan da nabijem malo ratio dok ima peerova, a na hardu nemam mesta trenutno toliko. Inace fleshka radi sve u fullu, brise pise. Jedino mi pada na pamet da nije zbog cg nata ali opet druge stvari sa harda seedujem bez problema na istom torrentu.

Mozda se pogodio momenat, ne bi trebalo da ima ikakve veze odakle vuces.

Probaj da promenis lokaciju (Set location ili kako god se zove kod tebe) na flesku nekim fajlovima koje seed-ujes a sa kojih neko aktivno vuce stalno pa vidi da li ce nesto da se promeni.

Da u pravu si, ipak je nesto sa trackerom, jednostavno 100 peerova nakaceno desetak njih up 0, a bio sam ubedjen ako ima peerova da ce ici ko ludo. Stavio sam drugi fajl ide seeding sa fleshke normalno. Hvala na savetima, sto se mene tice mozete obisati temu

Nazad
Vrh Dno