Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako vam ne radi keyboard posle apdejta na beta4, resetujte telefon..

Beta ažuriranje manje od 250MB.

QPR apdejt je u pitanju.

Jel savetujete da se sad uzme neki polovan 8pro?
Na sta da obratim paznju?
Sin mi ima 9 obican i bas mi se svidja. Ja bih presao sa Honora 200pro

Jel savetujete da se sad uzme neki polovan 8pro?
Na sta da obratim paznju?
Sin mi ima 9 obican i bas mi se svidja. Ja bih presao sa Honora 200pro
Pa ako ti se sviđa 9ka (estetski ili kako već), uzmi njega. 8 pro i 9 imaju identičnu veličinu senzora glavne kamere s tim što je kod devetke noviji i daje malo bolji hdr i low light.

Hvala ti. Mada mi se svidja ovaj optički zoom 5x. Ali posto nije nista hitno, i trenutno razmisljam sta raditi. Moguce da ce biti jos pitanja 😉

Realno za te novce je krađa. Ne vidim šta može bolje od toga. Baterija ako je oslabila 30 evrića nova i pola sata koncentracije, može u kućnoj radinosti lagano da se zameni. Solidan je sa novom baterijom.

Zna li neko kako se ovaj ai popup iskljucuju?

Prilozi

• Screenshot_20260506-074106.jpg
    Screenshot_20260506-074106.jpg
    40.7 KB · Pregleda: 45
Tako je. Pritisni taster za jačinu zvuka sa strane i isključi Live Translate.

Prilozi

• Screenshot_20260506-190254.png
    Screenshot_20260506-190254.png
    30.7 KB · Pregleda: 28
Ne radi kod mene.
Probaću restart..

Vidi jel si ažurirao telefon i aplikaciju, ovako je kod mene:

Screenshot-20260514-212704.png

Screenshot-20260514-212752-2.jpg

v17.1.3 od 13. maja, ciljano puštena za uređaje sa android 17.

Sistem mi je apdejtovan, ali aplikacija nije. A instalirao sam poslednju sa gplay

Pa ako je v17.1.3 onda force stop, clear data I pokreni app ponovo...

Nije. 17.05 je verzija kod mene. Nema apdejta u gplay

Evo stigla je 17.1.3 verzija lidla na play store (barem meni sada)

Ja instalirao pre neki dan sporednim kanalima. Radi..

Imam Pixel 6a oko 3.5 godine, i dalje radi kao prvog dana, fenomenalno (ni da štucne), bez ikakvog problema,
jedine mane su zagrevanje (na koje sam se navikao) i pad trajanje baterije (menjao skoro bateriju iako je bolja situacija i dalje nije dovoljno dobro).

Ali obzirom da telefon imam već 3.5 godine, razmišljam da napravim promenu/upgrade, Pixel 8 mi se dopada zato što je još kompaktniji, ima bolju kameru, svetliji ekran, bolji čipset i više rama (mada mi 6a radi bze ikakvog problema), brže punjenje...trebao bi da ima jače trajanje baterije.
Da li je baterija osetno bolja na Pixel 8 modelu (vidim da je nov trenutno oko 350e) u odnosu na 6a (na kome trenutno imam SOT oko 4-5 sati),
ili je možda bolje da čekam da padne cena za Pixel 9 (460e mi je previše) koji vidim da ima bolji SOT za oko 2 sata nego Pixel 8?
Koliko vidim najveća razlika za Pixel 9 je što ima jaču bateriju (dodatnih 4GB RAM-a mi nije toliko bitno), sa druge strane ne dopada mi se što je malo veći nego Pixel 8,
iako je sličan Pixel 6a modelu.

@vetar lično bih išao na P9. Ako ti je prevelika doplata sačekao bih da još malo padne cena. Po meni prednosti moderniji dizajn, svetliji ekran, ultrasonični čitač otiska, 4gb rama više će sigurno značiti, naročito u budućnosti, malo veća baterija, malo bolji čipset (iz generacije u generaciju sve bolji, tako da ćeš sa 6a na 9 osetiti značajnu razliku što se tiče zagrevanja, signala itd). Sve u svemu ozbiljniji uređaj po mom mišljenju

Да ли неко користи Пиксел 8 Про и андроид ауто на неком новијем Хјундаи возилу?
Откључао сам на андроид ауто developer и активирао непознате изворе.

Проблем имам што ми за Вајбер не стижу никаква обавештења о новој поруци на дисплеју од аута.
Такође,користим Јутуб Риванчед,и он би требао да активира Јутуб Мјузик на анроид ауто али ништа...
Не знам да ли то Хјундаји блокира или ја негде грешим.
Купио сам онај усб стик за кола,тако да се сад качим безично на Андроид ауто.
Где може да буде проблем?

Taj Риванчед uvek zeza nesto..

Nazad
Vrh Dno