Ruski rulet🤣Šta mogu očekivati od Yettel-a, istekla UO, broj je kod njih već bar 15god? Hvala!
Najjeftinija ponuda : 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu.Šta mogu očekivati od Yettel-a, istekla UO, broj je kod njih već bar 15god? Hvala!
Neka ti slikaju oni što imaju ugovore po 600 din sa svim aplikacijama i sve neograničeno,minuti u romingu neograničeno,internet takođe,sva uža familija od braće,sestara,roditelja,dece,tast,tašta,znaju ko su,verovatno ih ima i ovde ,samo ćute i smeju se nama.Eto oni imaju "komercijalne ponude",samo govore nemoj nikom da pričaš.Mogao si da fotkas papir dok si kucao sve ovo...
Ja sam bas suprotna iskustva imao, podrska nepostojeca, ne daj Boze da ti ne radi nesto. Uvek neki problem sa ovima u poslovnici. Call centar isto, kao da su po kazni tamo. Chat na sajtu beskoristan. Jedino su mi pomogli ovi preko kontakt forme, bas su prijatni bili.E A1 nije savršen. Ali korisnička im je ljubazna i uvek se trude da pomognu. To skidam kapu ak i ako nekad ne mogu da pomognu ili ne znaju barem se potrude.
Ne bih ti preporucio da pises vise ovde, povuci se u ilegalu, jer mogu da te preko IP adrese nadju i da ti dodju na kucnu adresu da ti provere taj ugovor da li je stvaran...Neka ti slikaju oni što imaju ugovore po 600 din sa svim aplikacijama i sve neograničeno,minuti u romingu neograničeno,internet takođe,sva uža familija od braće,sestara,roditelja,dece,tast,tašta,znaju ko su,verovatno ih ima i ovde ,samo ćute i smeju se nama.Eto oni imaju "komercijalne ponude",samo govore nemoj nikom da pričaš.
Izvini ako sam bio grub,ne razumem da moram da se pravdam,samo sam napisao svoje iskustvo,tu smo da pomažemo jedni drugima.Da nisam video ovaj forum nikada ne bih znao da mogu tražiti popust na pretplatu,u Yettelu sam 10 puta obnavljao ugovor na 2g bez dinara popusta,idem tamo ko mi da bolje uslove i to je to,baš me briga koja je mreža.
Dobiće kafu i rakiju,nije problem 😁Ne bih ti preporucio da pises vise ovde, povuci se u ilegalu, jer mogu da te preko IP adrese nadju i da ti dodju na kucnu adresu da ti provere taj ugovor da li je stvaran...
Nije vezano za politiku,nego zanimanje,posaoZato forum i služi, da podelimo iskustva samo bez preterivanja i pričanja bajki. U 99.9% slučajeva se iskustva korisnika poklapaju, ali pojavi se tako neko sa nekom pričom koja ne pije vodu baš uvek, otud i skepticizam koji je opravdan.
A to da postoje ponude te vrste za koje kažes da nam se smeju, da postoje i obično su rezervisane znamo i za koga. Nismo baš toliko neinformisani, samo takvi teško da su na ovom forumu.
Niko ovde ne priča o politici, ali vidiš da znaš na šta sam mislio. A tu su i sindikati 😉Dobiće kafu i rakiju,nije problem 😁
Nije vezano za politiku,nego zanimanje,posao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari