Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Nisam ni ja na beti, zadnji apdejt ne sećam se tačno datuma ali u aprilu i ono.. Gledam dok mi procenti padaju. Žalosno. Nadam se da će rešiti uskoro.
Instalirao accubattery radi provere. Statistika (u pretežno kućnim uslovima, sa uključenim wifi-jem) kaže: screen on time 7.6%/h , idle drain 0.9%/h, deep sleep 96%.
Sutra radim dnevnu (biće uključeni mob. podaci, lokacija i bt) pa javljam.

Iz mog iskustva korišćenja tog pro zoom, čisto radi probe, ili napravi vrhunski ili omane i napravi krajnje komičnu situaciju.
Jednom mi je od drugovog i mog auta napravio Fred Kremenko stil automobila, doduše baš baš daleko sam zoom, nije se videlo golim okom.

I iskreno, ne vidim generalno na telefonima upotrebu tog velikog zuma osim eto radi fore. Ne može to da ispadne Bog zna šta kakav god da je fin.

I meni je više fora za pokazivanje nego što ima realnu upotrebnu vrednost. Samo pre okidanja treba razmisliti da li je realno da to što smo zamislili da fotografišemo ispadne dobro. Ne može se tek tako okinuti šta god na 100x i očekivati neki wow rezultati. Na kraju, to i nije fotografija

Nazad
Vrh Dno