Šta je novo?

Online dijagnostika - iPhone

Tu je verovatnoća još manja. iPhone znamo da izlazi u oktobru svake godine. Pro 1tb je među skupljim modelima, malo se prodaje i prodavci ne lageruju. Distributer takođe.

Ove godine 16 Pro mesec dana pre predstavljanja i17 Pro nisi mogao da poručiš određene model.

Kako god bude, sve mi je jedno😄 Samo me smara sto će telefon danima da visi u servisu…

Prilozi

• IMG_9255.png
    IMG_9255.png
    121.3 KB · Pregleda: 61
Šta nas mučiš ovde pitanjima 🙂 kad imaš AC +

Napravi backup, obriši ga i nosi u servis.

Šta nas mučiš ovde pitanjima 🙂 kad imaš AC +

Napravi backup, obriši ga i nosi u servis.
To mi je ono krajnja opcija ako bas nema ništa drugo… Moram da nadjem telefon da koristim za to vreme dok se oni smiluju da to rese (obicno ga mrcvare 10-15 dana).. Pakao.. 🙂

U garanciji je tako da to treba da ti bude prva opcija bez obzira na rokove.

U garanciji je tako da to treba da ti bude prva opcija bez obzira na rokove.
U pravu si 🙂 Skidam betu kao očajnički potez… Ako ne uspe (a verovatno neće), tražim neki telefon da posluzi i nosim ovaj da rese 🙂 Hvala svima

Ali da znaš da moraš da vratiš posle na poslednju aktuelnu verziju. Ne može servis da radi i dijagnostikuje telefona koje su na beta verzijama.

Ali da znaš da moraš da vratiš posle na poslednju aktuelnu verziju. Ne može servis da radi i dijagnostikuje telefona koje su na beta verzijama.
Uuu ovo nisam znao… Dobro da si mi rekao, ispalio bih se.. Hvala još jednom 🙂

Ma napravi backup na računaru pa šta god bilo možeš da se vratiš na stabilnu

Kako god bude, sve mi je jedno😄 Samo me smara sto će telefon danima da visi u servisu…

Sve je to logočnp što kažeš, ali moraš da imaš u vidu da iako si prioritet kad je servisiranje u pitanju, zbog Apple care plana, oni se ograđuju zbog normalnih razlika u trenutno dostupnim delovima, telefonima u određenom servisu, kao i lokalnim zakonima 😃

Express Replacement Service (“ERS”) is subject to availability, capability, and local law at the time you seek service.

I naravno, backup, backup i backup 😃 Ako radiš i na kompu, uradi enkriptovan, zaštićen šifrom pošto se u takvom backup-u čuva sve što i iCloud backup ima 😃

You are responsible for backing up all software programs, data, and passwords residing on your original device.

Pa nema ni prioritet. Apple Care pravila važe u zemlji gde je kupljen (kako god da je kupljen). Van zemlje porekla AC-a to je samo produžena garancija. Ništa više od toga. Čak i zaštita koju ima od gubitka ili krađe ne bi bila ostvariva u Srbiji, ali i u većini drugih zemalja. Do skoro je važila samo u Americi i Japanu, nisam skoro proveravao da li je došlo do izmena.

Tako da backup, erase, aktiviraj da proveriš da nije možda proradilo 🙂 i ako nije - servis.

Pa nema ni prioritet. Apple Care pravila važe u zemlji gde je kupljen (kako god da je kupljen). Van zemlje porekla AC-a to je samo produžena garancija. Ništa više od toga. Čak i zaštita koju ima od gubitka ili krađe ne bi bila ostvariva u Srbiji, ali i u većini drugih zemalja. Do skoro je važila samo u Americi i Japanu, nisam skoro proveravao da li je došlo do izmena.

Tako da backup, erase, aktiviraj da proveriš da nije možda proradilo 🙂 i ako nije - servis.
Koliko videh vazi i u nekim zemljama EU to za lost… A svakako kad nabavim zamenski telefon, ide kloniranje, pa backup, erase… Dalje je sve poznato😄

Slažem se da jeste najlakše u Apple store-u i da za priorite na sajtu piše "priority support" za telefonske pozive, ali pišu i "Get repairs as soon as the same day at the Apple Store or with an Apple Authorized Service Provider.", što mi deluje da im ipak više znači da se ubrzaju kod Apple care korisnika 😃 , a i da se odnosi i na druge zemlje, a ne samo gde je kupljen Apple care. U "fusnotama" su se ogradili za dostupnost delova, ali to sam već citirao 😃

Global repair access

Service and support is close by — visit an Apple Store or one of the more than 5,000 Apple Authorized Service Providers worldwide.

Bukvalno mi zbog ovog tako deluje 😃 Svakako poslušaj ono što ti kaže @mikenziyu čovek koji to sigurno najbolje zna 😃

Nazad
Vrh Dno