Takodje radim 65-70% hidratacije, plasio sam se da se nece vracati testo kao guma ako direktno iz frizidera krenem sa pravljenjem loptica. Probam i tako sledeci put.Bude hladno, ali meni lično je čak lakše raditi sa hladnim testom. Al sad, možda ima razlike u zavisnosti od recepta tj sastava testa. 65-70% hidratacije koristim i nemam ama bas nikakvih problema sa pravljenjem loptica od hladnog testa😅

Bio i nigde ga nisam video.Od juce u Lidl-u moze da se kupi kamen za picu 30x38 cm za 800 dinara.
U novom katalogu mozete pogledati sliku.
Ma ovo je vrh cena, prakticno dzabe za kamen.
Mozda bude uskoro i Grill meister pec za pizzu, ko zna...

E na ovu drugu sam ja mislio, na taj fazon na plin ima i Lidl.Bila je na proslom katalogu, odnosno pre par dana, 7999 je kostala. Ali mislim da je ovo bio bolji izbor, u Stokomaku pre mesec dva, cena ispod 5000 a prakticno potpuno ista kao ove od 100+ evra. Sa gornje strane ima stakleni deo da se vidi kako napreduje pica 🙂 U ponudi imaju i pec na gas, u MKD je kostala oko 100 evra kod nas je jos nisam video na katalogu.Pogledajte prilog 537006Pogledajte prilog 537007
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari