Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Jel neko uspeo jos 12 meseci za dinar, ili to puj pike vise ne vazi. 05.05. mi istice ugovor, pa ne znam sta je pametnije, isplatiti ove dve nedelje ili sacekati kraj ugovora (zbog placanja dupliranog iznosa racuna).

Kakva je ovo ponuda i da li se može uzeti drugi telefon sa drugim paketom po istim uslovima?

Prilozi

• Ponuda.jpg
    Ponuda.jpg
    205.4 KB · Pregleda: 85
Ali što nude telefon sa 4gb rama u 2026.god. 🤣🤣🤣

… reciklaža tri uredjaja… 🙂 … telefon, u redovnoj prodaji, oko 10000dinara…

Iskustvo od pre neki dan.Istekao ugovor,odmah podnet zahtev za prenos broja u A1,zvali i ponudili 6m po 1 din,ja odbijem,tražio 12m po 1 din Yettel 100,kažu nema više ta opcija,rekoh ok,pustite broj u A1,zovu posle 3 h,nude 9m po 1 din najskuplji paket,pitam šta će mi kada ne trošim puno minuta,ni interneta,aplikacije ne koristim,kaže ženska,dobro idete onda u A1.Rekoh,nije problem,samo pustite broj i nemojte mi nuditi najskuplje pakete.Bila ženska,kaže da se ona pita nikom ne bi dala više od 6m po 1 dinar.U A1 sam dobio za 1300 din sve,napravili paket sa neograničenim internetom,minutama i 1gb roming u Eu,12 gb zapadni Balkan.Sada ću i ostala 2 broja preneti.Kada njima nije stalo zadržati klijente,idemo gde je bolje.Hvala Yettelu

Iskustvo od pre neki dan.Istekao ugovor,odmah podnet zahtev za prenos broja u A1,zvali i ponudili 6m po 1 din,ja odbijem,tražio 12m po 1 din Yettel 100,kažu nema više ta opcija,rekoh ok,pustite broj u A1,zovu posle 3 h,nude 9m po 1 din najskuplji paket,pitam šta će mi kada ne trošim puno minuta,ni interneta,aplikacije ne koristim,kaže ženska,dobro idete onda u A1.Rekoh,nije problem,samo pustite broj i nemojte mi nuditi najskuplje pakete.Bila ženska,kaže da se ona pita nikom ne bi dala više od 6m po 1 dinar.U A1 sam dobio za 1300 din sve,napravili paket sa neograničenim internetom,minutama i 1gb roming u Eu,12 gb zapadni Balkan.Sada ću i ostala 2 broja preneti.Kada njima nije stalo zadržati klijente,idemo gde je bolje.Hvala Yettelu
To je samo paket jel tako ? Bez dodavanja uređaja.

Jel neko uspeo jos 12 meseci za dinar, ili to puj pike vise ne vazi. 05.05. mi istice ugovor, pa ne znam sta je pametnije, isplatiti ove dve nedelje ili sacekati kraj ugovora (zbog placanja dupliranog iznosa racuna).
I ja sam u istom sosu, ističe mi ugovor 8.5. gledam utiske i uopšte mi se ne sviđa šta čujem. Nije mi problem da pređem na onu MEGA promociju u A1 ako to i dalje važi, izgubio bih digitalne servise ali bože moj...

@Bole69 Kojim putem si napravio taj paket u A1, deluje kao jako dobra ponuda? Pretpostavljam preko agenta i za postpaid, na ime prelaska? Ja se i dalje kolebam šta tačno i kako da pristupim tom prelasku.

Prvi put cujem da a1 pravi pakete (nekomercijalna ponuda), bar tako ja razumem ovaj tekst, kako ti se zove paket.

Nije objasnio kako treba, nista nekomercijalno nije dobio.

I ja sam u istom sosu, ističe mi ugovor 8.5. gledam utiske i uopšte mi se ne sviđa šta čujem. Nije mi problem da pređem na onu MEGA promociju u A1 ako to i dalje važi, izgubio bih digitalne servise ali bože moj...

@Bole69 Kojim putem si napravio taj paket u A1, deluje kao jako dobra ponuda? Pretpostavljam preko agenta i za postpaid, na ime prelaska? Ja se i dalje kolebam šta tačno i kako da pristupim tom prelasku.
Zvao sam 0601238, da vidim odmah šta nude,odmah postpaid da se dogovorimo, gospođa iz A1 izuzetno ljubazna,pitala šta mi treba,da sklopimo ugovor kako meni odgovara.Naravno,zvao sam posle prvog poziva iz Yettela,ugovor istekao,gospoda iz Yettela blago rečeno totalno nezainteresovana,sada ću i ostala 2 broja preneti u A1.Malo im je 3 ugovora po 2800 din i kućni net istekao,isto sam odjavio

Nazovi 0601238 i pregovaraj,ja sam odmah pitao za postpaid,rešili sve za 5 dana,brza pošta donela aneks ugovora pa ugovor i gotovo,više nego zadovoljan,još me zvali da se zahvale 😀

Da li vam se razlikuje osnova pretplate za april? Meni u aplikaciji magično osnovna pretplata za aktuelni mesec podignuta tačno za 100rsd. Poslao sam email pa ćemo videti, još mi nije stigao taj račun naravno, ali vidim zaduženje. Tarifa je Y30 sa 50% popusta.

Mozda te buni.jer je tu cena bez popusta za eracun, on se u stanju ne prikazuje vec se oduzima nakon konacnog obracuna...

Moguće, videćemo šta će odgovoriti.

I dalje cekamo...
Michael Jackson Popcorn GIF

Aj zamraci sta treba pa slikaj ugovor, da vidimo to cudo.
Da je čudo,jeste,momak iz brze pošte se smejao jer sam čitao šta su poslali da se ne zeznem,iskreno mislio sam da će biti ko zna šta,uglavnom,jedan ugovor njima potpisan, ugovor za mene po dogovoru lepo upakovani,niko ne vidi dok ne otvorim sam,kada sam otvorio,osmeh od uveta do uveta.Zašto ste nepoverljivi,nazovite broj i sve će vam biti lepo objašnjeno.Mislio sam da nikad neću otići iz Yettela,jednostavno sam bio navikao na njih.A što se ugovora u A1 tiče,u mom paketu što su mi poslali,lepo piše,sve neograničeno,1gb roming,12gb zapadni balkan,jedino mi netflix nije trebao i to sam odbio,cena 1300 din,ispisana za svaki mesec do 2028g.

Odgovora nema ...😃
Ne sedim ceo dan,jednostavno objašnjenje,da sam uzeo uređaj išla bi komercijalna ponuda sa paketima i popustom do 50%,rekao sam da mi ne treba i gospođa lepo pitala šta želim,internet,razgovori,roming i iznela ponudu.Jedino sam rekao da me ne zanimaju nikakve dodatne aplikacije i pitala me za Netflix,rekao sam da ne treba.I na moje iznenađenje,sve vrlo brzo bili završeno,kada se aktivirao broj u A1,sutradan me ista zvala i zahvalila se.To još nikada nisam čuo od Yettela za 20g.

Mogao si da fotkas papir dok si kucao sve ovo...
Šta ja ima kome da dokazujem?Posle 20g u Yettelu,zašto bih i ja trebao verovati da je neko dobio 12m po 1 din,a meni nisu dali više od 6m?Ajde svi koji su dobili 12m po 1 din da slikaju ugovore,na šta bi to ličilo.Ljudi moji ,delimo ovde razna iskustva i mišljenja da bi pomogli jedni drugima,ja kažem da sam izvisio u Yettelu i imam još 2 broja kod njih do 8 meseca,ni u snu nisam pomislio da će dozvoliti da pređem u A1,skoro svi ovde dobili po 12m 1 din,i šta ja sad treba da tražim da mi neko slika jer ja ne verujem.Ne razmišljate ako slikam da možda mogu dovesti nekog u neugodnu situaciju.Mene baš briga ko mi veruje,samo kažem idite tamo gde vas cene,nisu to mali novci.Gomilu para sam dao Yettelu do sada,a vi tražite sliku ugovora.

Nazad
Vrh Dno